Böyle Bir CHP'yi Kim Kapatır?

Böyle Bir CHP'yi Kim Kapatır?
Avrupa Parlamentosu Eski Milletvekili Ozan Ceyhun, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'CHP'yi kapatma hazırlığı var' sözlerini A Haber'de değerlendirdi. "Muhalefet yapmayan böyle bir partiyi hangi iktidar kapatmak ister" dedi.

BÖYLE BİR MUHALEFET NEDEN KAPATILSIN?

AK Parti’nin gerçekten CHP’nin kapatılmasını istemesi için kendi kuyusunu kazmak isteyen bir parti olması lazım. Öyle saf olması lazım ki… Böyle bir CHP’yi kim bulabilir, hangi iktidar partisi bulmuş böyle bir CHP’yi kapattırır mı? Kapatacak olanlar varsa engellemesi lazım. CHP’liler kapatıcaklarsa da  engel olması lazım. Komik bir muhalefet partisi muhalefet yapmayan. Muhalefet çok değerlidir. Ülkeye kalite getirir, iktidara kalite getirir. Almanya da muhalefet demek; bir Süleyman Şah Operasyonu yapıldığında ülkeye sahip çıkmak demektir. Hükümetin operasyonuna muhalefet de sahip çıkar.

ANA MUHALEFET DEVLETE SAHİP ÇIKMALI

Bizde adam gibi muhalefet partisi olsa Doğu Perinçek ile  Esad’ın önünde kim iki büklüm olacak karşısında takla atacak tarzı komik işler yapmasalar. Trajikomik özünde hepsi.

Gerçek anlamda Avrupa’dan bildiğimiz dünyadan bildiğimiz şekilde bir muhalefet partisi olsa zaten ana muhalefet partisi, MİT tırlarına saldırı olduğunda o kumpaslar döndüğünde tavır alır. Paralel yapıya önce kendisi tavır alır, devlete sahip çıkar.Muhalefet partisi Süleyman Şah Operasyonu’na sahip çıkar. Çünkü ülkenin milli çıkarları söz konusu.Bütün bunlar yok.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum