Gül Aday Olursa Şeref Duyarız

Gül Aday Olursa Şeref Duyarız
AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik, 11’nci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün seçimlerde aday olacağı iddialarına ilişkin konuştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ve AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik, cuma namazını kılmak üzere Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Camii’ne geldi. 11’nciCumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün de aynı camiye geleceğini öğrenen Şahin ve Çelik, daha sonra kapıda Gül’ü bekleyip, gazetecilerle sohbet etti.

"BÖYLE BİR NİYETİ OLDUĞU ZAMAN ŞEREF DUYARIZ"

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hüseyin Çelik, Abdullah Gül’ün seçimlerde adayolacağı iddialarına ilişkin, “Sayın Cumhurbaşkanımızın aday olması halinde kendisi açıklar. Yani böyle bir niyeti olduğu zaman biz bundan ancak şeref duyarız. Kendisi zaten AK Parti’nin kurucularındandır, kurucu genel başkan yardımcısıdır. Bizim 58. hükümetin başbakanıdır, dışişleri bakanımızdır. Sonrada çok başarılı, şerefli bir cumhurbaşkanlığı süresi var. Kendisi böyle bir şeye niyet eder de aday olursa şeref duyarız. Ama böyle bir şey olsa bile bunu benim açıklamama gerek olmaz. Bu konuda yetkili de değilim” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.