Kemal Kılıçdaroğlu Öyle Bir Hedef Koydu Ki Şaşıp Kalacaksınız!

Kemal Kılıçdaroğlu Öyle Bir Hedef Koydu Ki Şaşıp Kalacaksınız!
7 Haziran seçimleri için % 35 hedefi koyan Kılıçdaroğlu'nun, çılgın projeleri (!) tartışmaya neden oldu.

Meydanlarda Uzan'a döner-ekmek dağıttıran reklamcı Ali Taran'la çalışmaya başlayan CHP, hedefini yüzde 35 olarak belirlediği seçim için uçuk hedefler ortaya attı.

Önceki gün grup kürsüsüne çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, başbakan olması halinde emeklilere her yıl çift maaş vereceğini açıkladı. Kılıçdaroğlu'nun noter tasdikli açıklamasına tepki gecikmedi.

KAYNAĞIN NE?

Türk-İş'e giden Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Kılıçdaroğlu'nun dediği düzenlemeler hayata geçse 25 milyar liralık ek açık gündeme gelecek. Nereden çıkacak bu para? Birisi bize bağış vermeyecek, kaynak aktarmayacak. Bütün bunlar, bir sonraki neslin cebinden harcanmış olacak. Aynen 90'lı yıllarda bu popülist politikalarla üretilen açığın şu anda bizim tarafımızdan finanse edilmek zorunda kalınması gibi" dedi.

ÜTOPİK ŞEYLER

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ise CHP'nin vaatlerine "Hayal bile değil, ütopik şeyler bunlar. Milli Piyango mu, toto mu bu? Kaynağını göster önce. Bunun kaynağı veya karşılığı varsa saygı duyarız. Ama eline bir noter kâğıdı almakla bu iş olmaz" diye konuştu.

SSK'YI BATIRMIŞTI

Genel Müdürlüğü sırasında SSK'yı batıran CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün "Emekliye her yıl Ramazan Ayı ve Kurban Bayramı'nda birer maaş ikramiye vereceğim" demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum