Sur yapıdan baharın ilk kampanyası

Sur yapıdan baharın ilk kampanyası
Sur Yapı, İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakasında iki yeni projesi ile Güneşli’de Mirage Sultanbeyli’de yer İlkbahar projeleri başladı.

Baharın yaklaşmasıyla birlikte konut sektörü de hareketlenmeye başladı. Sur Yapı, İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakasında iki yeni projesi ile Güneşli’de Mirage Sultanbeyli’de yer İlkbahar projeleri başladı. Sur Yapı, ‘Prestij Tarz Kazandı’ sloganıyla Güneşli’de inşa edeceği MirageRezidans ve ‘Her Mevsim, Tek Mevsim’ sloganıyla Sultanbeyli’de yapımına başlayacağı Sur Yapı İlkbahar ile toplam 550 milyon TL’lik yatırıma imza atıyor.
sur-yapi-yonetim-kurulu-baskani-altan-elmas.jpg
Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas,Sur Yapı ilkbahar projesi ile ilgili “Anadolu yakasının gelişmekte olan bölgesi Sultanbeyli’de ikinci projemizin yapımına başlamanın heyecanını yaşıyoruz. Sur Yapı İlkbahar projesi, tam bir yaşam kompleksi olma özelliği taşıyor. Aileler, çocuklar, gençler için her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü İlkbahar Projesi, kuzey ormanları, 3. köprü ve TEM otoyoluna yakınlığı ve hemen yanı başında inşa edilen ve birkaç ay içinde hizmete girecek olan Sultanbeyli Devlet Hastanesi ilebulunduğu bölgeye değer katıyor” dedi.
Mirage Rezidans’da 58 metrekare ile 234 metrekare arasında değişen farklı tipte 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan rezidansların fiyatı 340 bin TL ile 1 milyon 340 bin TL arasında değişiyor.

Sur Yapı İlkbahar, toplam 57 bin 668 m²’lik inşaat alanı ile hayata geçiriliyor.İki etaptan oluşacak olan projenin ilk etabında 5 blokta 304 konut yer alıyor. İkinci etabında ise 200 konutun bulunacağı Sur Yapı İlkbahar’da,fiyatlar 185 bin TL ile 860 bin TL arasında değişiyor. Lansmana özel bu fiyatlar üzerinden %10 indirim fırsatının sunulduğu Sur Yapı İlkbahar’da,51 metrekare ile 293 metrekare arasında değişen farklı tipte 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan daire seçenekleri bulunuyor. Projede ayrıca bahçeli, dubleks ve geniş teraslı daireler dikkat çekiyor.

http://www.suryapi.com.tr/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.