Başkan Açıkladı! Lucescu Bombası

Başkan Açıkladı! Lucescu Bombası
Lucescu'nun geçtiğimiz günlerde Shakhtar'dan sezon sonunda ayrılacağının açıklanmasının ardından Rumen basınında flaş bir haber yayınlandı.

Romanya eski Futbol Federasyonu Başkanı Mircea Sandu, Rumen basınına verdiği demeçte "Fenerbahçe, Lucescu'yu istiyor. Büyük ihtimalle yaz döneminde Shakhtar Donetsk'le işi bitince Türkiye'ye gidecek" dedi.

LUCE ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATTI

Sezon sonunda Shakhtar ile sözleşmesi sona erecek olan Mircea Lucescu, daha önce Türkiye'de Galatasaray ve Beşiktaş ile şampiyonluk yaşamıştı. Ukrayna'da birçok lig şampiyonluğu yaşayan Lucescu, burada UEFA Kupası şampiyonluğu da yaşamış ve kariyerine önemli bir başarıyı daha ilave etmişti.

FENERBAHÇE'Yİ HAREKETLİ GÜNLER BEKLİYOR

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Lucescu ile ilgili olarak yorum yapmaktan kaçınıyor. Ancak şampiyonluğun elde edilememesi durumunda Lucescu'nun takımın başına getirilmesi çok da uzak bir ihtimal değil.

HER TAKIMDA BAŞARILI OLDU

Lucescu, Galatasaray ve Beşiktaş'ın ardından Ukrayna'da da başarılara imza attı. UEFA Kupası'nı da Lucescu, Şampiyonlar Ligi'nde aradığı başarıya ulaşmak için Fenerbahçe'ye gelebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.