Slaven Bilic: Çok Çılgınca Olacak

Slaven Bilic: Çok Çılgınca Olacak
Beşiktaş'ın Hırvat çalıştırıcısı Slaven Bilic, ''Ligdeki duruma baktığımızda şampiyonluk yarışının çılgınca olacağı kesin.'' dedi.

Beşiktaş'ın başarılı teknik direktörü Slaven Bilic, olaylı Fenerbahçe karşılaşmasının ardından ilk kez konuştu.

Şükrü Saracoğlu’nda ezeli rakibine uzatma anlarında Sow’un golüyle mağlup olan Beşiktaş’ta Bilic, rakibin hem maç sırasında hem de sonrasında yaptığı psikolojik baskının yanı sıra şampiyonluk yarışıyla ilgili de çarpıcı ifadeler kullandı.

KORUMAK İÇİN SALDIRIYORLAR

Fenerbahçe’nin hocası İsmail Kartal’ın, “Ağzından çıkana dikkat etsin. Oyun içinde her yere müdahale ediyor. Bizden kimse, onların yedek kulübesinin içine girmedi” sözleriyle alakalı olarak Hırvat hoca, “Fenerbahçe her anlamda Türkiye’nin entecrübeli takımları arasında yer alıyor. Bu karşılaşmada da psikolojik üstünlük kurmaya çalıştılar. Başta Başkan Aziz Yıldırım olmak üzere yöneticiler ve oyuncular, futbolu her anlamda çok iyi biliyor. Kendilerini savunmak için karşı tarafa saldırıyorlar” ifadelerini kullandı.

ŞAMPİYONLUĞU İSTİYORUZ

Sadece mağlubiyetten dolayı üzgün olduğunu belirten Bilic, “Önemli puan kayıpları yaşadık ve bu süreçte Avrupa Ligi’nden de elendik. Beklemediğimiz yenilgiler, beni hayal kırıklığına uğrattı. İyi bir takımımız var ve bu zorlu süreçten de dimdik ayakta çıkacağımıza inancım tam. Oyuncularıma güveniyorum. Dünü konuşmanın zamanı değil. Kaybettiğimiz büyük bir şey de yok. Şampiyonluk yarışının içindeyiz. 3 takımın da şansı var. Şu an lig sıralamasına baktığımızda, çılgınca bir yarışın olacağını görüyoruz. Kalan 9 maçtan da en iyi sonuçla ayrılıp, şampiyon olmak istiyoruz” yorumunu yaptı.

EMRE KONUSU ÖNEMLİ DEĞİL

“Sonuçta bu maç geride kaldı” diyen tecrübeli çalıştırıcı, Emre’nin kendisine küfür etmesiyle ilgili olarak da, “Onunla yaşadığımız gerginliği ise unuttum. Böylesine tansiyonu yüksek derbilerde böyle anlar yaşanabiliyor. Sonuçta bu futbol ve son düdük çaldıktan sonra daha fazla konuşmanın anlamı yok. Zaten kulübümüz de, olayla ilgili olarak gerekli açıklamayı yaptı. Başkanımız ve yöneticilerimiz, bu takımın her zaman arkasındadır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.