Polis Bagajı Açınca Soke Oldu!

Polis Bagajı Açınca Soke Oldu!
Adana'da kaybolunca intihar etmiş olabileceği iddiasıyla baraj gölünde aranan besici Mehmet Nuri Delibaş otomobilinin bagajında ölü bulundu.

Delibaş, önceki akşam hayvanların bakımını yaptıktan sonra evlerine geldi. Daha sonra iddiaya göre, bir alacağını almak için otomobili ile evden ayrıldı. Bir daha Delibaş’tan haber alınamadı. Gece geç saatlere kadar eve dönmemesi ve cep telefonuna ulaşılamaması üzerine ailesi polise kayıp başvurusunda bulundu. Gece yapılan tüm aramalara rağmen Delibaş bulunamadı.

Sabah Seyhan Baraj Gölü Deli Çay mevkiinde bir otomobilin terk edilmiş olduğu polise ihbar edildi. Otomobilin Delibaş’a ait olduğu belirlendi. Otomobilin bulunduğu yere giden polisler, aracın kapılarının kilitli olması üzerine Delibaş’ın göle girerek intihar etmiş olabileceğini düşündü. Sualtı polisleri çağrıldı. Dalgıç polisler yaptıkları aramada bir şey bulamayınca otomobilin kapılarının açılması için çilingir çağrıldı.

BOĞMUŞLAR

Otomobilin bagajı açıldığında polis, Delibaş’ın cesediyle karşılaştı. İlk incelemede boğularak öldürüldüğü belirlenen Delibaş’ın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Delibaş’ın cep telefonu da cebinden çıktı. Talihsiz adamın alacak meselesi yüzünden öldürülmüş olabileceği şüphesi üzerinde duran polis, katil ya da katil zanlılarını yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.