'Kılıçdaroğlu Bu Millet Enayi Değil'

'Kılıçdaroğlu Bu Millet Enayi Değil'
Bakan Çavuşoğlu, "Kılıçdaroğlu, noterden belge almış. Hiçbir siyasi kaygı gütmeden söylüyorum. Bu bir kere acziyettir" dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya milletvekilleri Hüseyin Samani, Gökcen Özdoğan Enç ve Sadık Badak'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda partiliyle birlikte Antalya Aksu'da partisinin ilçe teşkilat binasının açılışına katıldı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Çavuşoğlu: "Şimdi gitmiş bazı siyasi partilerin liderleri, sayın Kılıçdaroğlu noterden belge almış. Hiçbir siyasi kaygı gütmeden söylüyorum. Bu bir kere acziyettir. Yani acizliktir. Bu nedir biliyor musunuz? 'Milletten güven alamadım. Bu millet bana güvenmiyor. Belki buradan bir belge alırsam millet bana güvenir.' Sayın Kılıçdaroğlu bu millet enayi değil. Gerçekten gidip böyle noterden belge alınca ne olacak? Bugüne kadar seçimleri hep kaybettin. Ne yaptın? Ayrıldın mı? Erdem gösterebildin mi? Partinizde üç dönem kuralı var mı?" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.