Ahlaksızlık Zirve Yaptı!

Ahlaksızlık Zirve Yaptı!
İkisi de arkadaştı. Biri diğerinin çantasını çaldı. Çantası çalına ise diğerine şantaj yaptı. Çantası çalınan Şenay Ç. arkadaşı Berna M.'den şikâyetçi oldu. Şüpheli ise Şenay Ç.'nin kamera görüntüleriyle kendisine şantaj yaptığını iddia etti.

İstanbul Kuruçeşme'deki bir gece kulübüne 15 Şubat Pazar gecesi eğlenmeye giden Şenay Ç.'nin çantası kayboldu.

Mekanın kamera görüntülerine ulaşan Halkla İlişkiler Müdürü Şenay Ç., çantayı birlikte eğlendiği arkadaşı Berna M.'nin koltuğun üzerinden alıp ceketine soktuğunu görünce polise giderek şikayetçi oldu.

Berna M., alkollü olduğu için kendi çantasının yerine arkadaşı Şenay Ç.'nin çantasını yanlışlıkla aldığını savundu. Ancak görüntülerde kendi çantasının da elinde olduğu belirlendi.

Hukuki süreç devam ederken bu kez Berna M. Şenay Ç.'nin kendisinden 6 bin lira isteyip şantaj yaptığını, reddedince de olay anının görüntülerini internette paylaştığı şikayetiyle polise başvurdu.

Şenay Ç.'nin Instagram hebasından görüntüyü paylaştığı ve altına Berna M.'nin adını yazdığı belirlendi. Hırsızlığın yanı sıra ikili arasındaki şantaj iddiaları da soruşturma kapsamına alındı.

Milliyet

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum