Siyonistlerin PKK Hamlesi

Siyonistlerin PKK Hamlesi
Hamburg Üniversitesi, terör örgütü elebaşısının ismini taşıyan bölücü bir konferansa ev sahipliğine hazırlanıyor.

Bünyesinde kurduğu Alevilik Ana Bilim Dalı ile fitnelik peşinde koşan Hamburg Üniversitesi, şimdi de terör örgütü elebaşısının ismini taşıyan bölücü bir konferansın ev sahipliğine hazırlanıyor.  ‘Demokratik Konfederalizm’ başlığı altında 3-5 Nisan tarihlerinde 3 gün boyunca ‘Öcalan’ın Perspektifi’nin ele alınacağı bildirilen konferansa, aralarında Yahudi akademisyenlerin de bulunduğu Prof. Norman Paech, Prof. John Holloway, Prof. David Harvey, Prof. David Graeber'in, Prof. Elmar Altvater, Janet Biehl, Dr. Radha D'Souza, Dr. Muriel Gonzales Athenas ve Dr. Sabine Rollberg gibi isimler katılıyor.

BATIDAN ‘MÜDAHALE’ ETMESİ İSTENECEK

Konferansta PKK’yı, örgütün Suriye Kolu PYD’nin eş başkanı Asya Abdullah temsil edecek, Türkiye’den ise Emine Ayna ve Gezi Parkı provokatörlerinden Sosyolog Nazan Üstündağ gibi isimler bulunacak. Çözüm Süreci bağlamında PKK tarafından öteden beri kurulması talep edilen ‘Uluslararası İzleme Heyeti’ konusunun ana başlıklardan birisi olacağı belirtilen konferansta, terör örgütü yandaşlarının batılılardan ‘arabuluculuk’ talep edeceği belirtiliyor. Konferansın diğer başlıkları ise şu şekilde sıralandı: ‘Feminizm ve Kürtler’, ‘Rojava deneyimi’, ‘Demokratik Konfederalizm - Sosyal Ekoloji Uygulaması’, ‘Dincilik ve Laiklik - Din ve Devlet’, ‘Devlet ve aile’… 

KAPİTALİST MODERNİTE MARKSİST ÖCALAN’A KALDI!

Hamburg Üniversitesi’ndeki ‘Öcalan Konferansı’nda ‘Kapitalist Modernite’nin Sorunları’nın tartışılacağı oturumlarda, sözde ‘Kürt’ hareketi PKK’nın ‘fikirleri’ ve Öcalan’ın perspektifi ele alınacak. Kapitalist Modernite’nin sorunlarının çözümüne yönelik Öcalan’ın ve PKK’nın fikir ve çözüm önerilerinin tartışılacağı konferansta, alternatifler sistem önerilerinde de bulunulacak.

ÖCALAN & MARX KIYASLAMASI OLACAK

Prof. Silvia Federici’nin teröristbaşı Abdullah Öcalan'ı selamlayacağı ve Öcalan hakkında birden fazla bildiri sunulacağı öğrenilen konferansta, bir ilginç nokta da Marksizm’in kurucusu Marx ile Öcalan’ın kıyaslanması olacak. Ekonomi ve Kapitalizm üzerine gerçekleştirilecek bir oturumun duyurusunda, ‘…Marx sonrası Öcalan’ ifadesi dikkat çekti.

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ‘YENİ İNGİLTERE’Yİ KURUYOR!

 Konferansın program akışında PKK’nın Suriye’de ele geçirdiği yerlerin ‘New England’ (Yeni İngiltere) olarak anılması şaşkınlıkla karşılandı. Prof. John Holloway ise, ‘Dördüncü Dünya Savaşı’nı Kürtler nasıl kazanır?’ başlıklı bir konuşma yapacak. Konferansta ayrıca bir profesör de, kurulması planlanan Kürdistan’ın askeri direnci için inşaat noktasında fikirler verecek.

TERÖRİSTBAŞI ‘KÜRT LİDERİ’ OLDU!

Ana temaları PKK’nın ‘deneyimleri’ ve Öcalan’ın ‘fikirleri’ne uygun olarak belirlenen Hamburg Üniversitesi’ndeki ‘Öcalan’ konferansında terör örgütü elebaşısı Öcalan’ın kitapları için bir de stant açılacak. Organizasyon komitesi üyesi Songül Karabulut, konferansın amacının, uluslararası topluma ‘Kürt Lideri’ Abdullah Öcalan'ın düşüncelerini tanıtmak olduğunu söyledi.

basliksiz-11-015.jpgbasliksiz-14-007.jpg

Hamburg Üniversitesi’ndeki ‘Öcalan Konferansı’nın Türkçe, Kürtçe, İngilizce ve Fransızca dahil birçok dilde canlı yayınlanacağı duyuruldu.

Vahdet Gazetesi

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum