Onurlu Anneyi Ağlattılar

Onurlu Anneyi Ağlattılar
İlerlemiş yaşına rağmen, pazarda kendi imkânlarıyla topladığı ürünleri satıp evine ekmek götürmek isteyen Ayşe teyzeyi böyle ağlattılar.

Semt pa­za­rın­da ken­di im­kân­la­rıy­la top­la­dı­ğı ürün­le­ri sat­mak is­te­yen 80 ya­şın­da­ki Ay­şe tey­ze, CHP’­li Ha­tay Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye­si­’ne bağ­lı za­bı­ta ekip­le­rin­ce en­gel­len­di. Za­bı­ta ekip­le­ri, stad­yum semt pa­za­rın­da yap­tı­ğı uy­gu­la­ma son­ra­sın­da Ay­şe tey­ze­yi ağ­lat­tı.

ES­NAF­TAN BÜ­YÜK TEP­Kİ 

Semt pa­za­rın­da bu­lu­nan es­naf, “Biz onu­ru­muz­la şe­re­fi­miz­le ek­mek pa­ra­sı ka­zan­mak is­ti­yo­ruz bu ne­den­le Ay­şe tey­ze­ye ya­pı­lan bu dav­ra­nı­şın yan­lış ol­du­ğu­nu ve bu yan­lış­tan bir an ön­ce dö­nül­me­si is­ti­yo­ruz. Evi­ne he­lal ek­mek gö­tür­mek is­te­yen­le­rin önü­ne za­bı­ta ekip­le­ri­nin en­gel ol­ma­ma­sı­nı is­ti­yo­ru­z” di­ye­rek Ha­tay Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye Baş­ka­nı Lüt­fü Sa­va­ş’­a tep­ki gös­ter­di.

SO­RUM­LU­SU BAŞ­KA­N­DIR

An­tak­ya Sey­yar Sa­tı­cı­lar Yar­dım­laş­ma ve Da­ya­nış­ma Der­ne­ği Baş­ka­nı Meh­met Cu­ma Şa­hin, “Ya­pı­lan bu uy­gu­la­ma ile Lüt­fü Sa­vaş an­ne­si ya­şın­da­ki Ay­şe tey­ze­yi mağ­dur ede­rek ağ­la­ma­sı­na ve dert yan­ma­sı­na ne­den ol­du­” de­di.

basliksiz-5-061.jpgbasliksiz-4-079.jpg

Vahdet Gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum