AK Parti'de Vekillere De Rotasyon

AK Parti'de Vekillere De Rotasyon
Üst komisyon, bakanların yanı sıra büyükşehirlerden milletvekili olan bazı isimlerin başka illere kaydırılmasını da planlıyor.

AK Parti, 7 Nisan’da Yüksek Seçim Kurulu’na sunacağı milletvekili aday listeleri için çalışmalarını aralıksız yürütüyor. Başbakan Ahmet Davutoğlubaşkanlığındaki üst komisyon, bakanların yanı sıra büyükşehirlerden milletvekili olan bazı isimlerin başka illere kaydırılmasını da planlıyor. Seçim çalışmaları nedeniyle Davutoğlu’nun bu hafta Bakanlar Kurulu’nu toplamayacağı öğrenildi.

Üst komisyonda bazı illerin dosyaları tamamlanarak kapatıldı. Büyükşehirler için çalışmalar sürerken, bazı bakanlarınrotasyona tabi tutulacağı konuşuluyor.

İstanbul milletvekili olan AB Bakanı Volkan Bozkır’ın Antalya ya da Çanakkale’ye, Karaman vekili eski Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan’ın Mersin, İzmir veya Antalya’ya, Afyon milletvekili olan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun İzmir’e kaydırılacağı ifade ediliyor.

Davutoğlu başkanlığındaki üst komisyon, sadece bakanları değil bazı illerdeki milletvekillerini de rotasyona tabi tutmayı planlıyor.

Habertürk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.