Türkiye Karanlığa Gömüldü

Türkiye Karanlığa Gömüldü
Başta İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya olmak üzere yurdun pek çok ilinde elektrik kesintileri yaşanıyor.

Aralarında İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir, Kocaeli, Samsun Bursa Eskişehir, Diyarbakır ve Şanlıurfa'nın da bulunduğu illerde peş peşe elektrik kesintileri yaşanıyor. Kesintiye neyin yolaçtığı bilinmiyor..
Elektrik kesintisi nedeniyle İstanbul ve Ankara, İzmir ve Antalya’da metro ve tramvay seferlerinin yapılamadığı bildirildi..

ELEKTRİK KESİNTİSİ NEDENİYLE İSTANBUL'DA METRO SEFERLERİ DURDU

Elektrik kesintisi nedeniyle İstanbul'da metro ve tramvay seferleri durdu. Metroya gelen vatandaşlar istasyonlardan geri çevrildi. Tramvaylar da yollarda kaldı. Trafik ışıkları da çalışmıyor.

ANKARA GENELİNDE ELEKTRİK KESİNTİSİ
Ankara genelinde yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle trafik lambalarının çalışmadığı bildirildi.
Elektrik kesintileri nedeniyle Ankara’ da metro seferlerinin yapılamadğı bildirildi.
Ankara’da metro seferlerin ardından banliyö tren seferlerinin de yapılamadığı öğrenildi.

BURSA’DA ELEKTRİK KESİNTİSİ

TÜRKİYE genelinde yaşanan elektrik kesintisi Bursa’da da hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Bursa’da saat 10.35’te başlayan elektrik kesintisi nedeniyle kent içi ulaşımda kullanılan Bursaray seferleri durdu. Trafik ışıkları da çalışmadı. Bursa’daki kesintinin en çok sanayi bölgelerini etkilediği bildirildi.
Bursa'da elektrik dağıtımını yapan UEDAŞ yetkilileri, kesintinin ülke genelindeki sistemden kaynaklandığını belirtti.

ÇUKUROVA İLLERİNDE ELEKTRİK KESİNTİSİ

ADANA, Mersin, Hatay, Osmaniye ve Niğde'de yüksek gerilim hattından kaynaklandığı belirtilen elektrik kesinti yaşandı. Saat 11.00 sıralarında Çukurova bölgesindeki illerde aynı anda elektrikler kesildi. Adana, Gaziantep, Hatay, Kilis, Mersin ve Osmaniye kentlerinin elektrik dağıtımı yapan Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin telefonları kilitlendi. Toroslar Elektrik yetkilileri, kesintilerin yüksek gerilim hattından kaynaklandığını bildirdi. Çukurova bölgesindeki Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye ile birlikte Niğde ve çevre illerde yaşanan kesinti nedeniyle elektrikle verilen hizmetlerin birçoğu durma noktasına geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum