Savcıyı Şehit Eden Örgütle İlgili Şok İddia!

Savcıyı Şehit Eden Örgütle İlgili Şok İddia!
Savcı Kiraz'ı şehit eden teröristlerin bağlı olduğu örgütün ses getirecek yeni eylemlere hazırlandığı istihbarat raporlarına yansıdı.

İstanbul Cumhuriyet Savcılarından Mehmet Selim Kiraz'ı şehit eden örgütle ilgili Vatan yazarı Murat Çelik istihbarat birimlerine yansıyan bazı bilgileri bugünkü yazısında paylaştı.

ABD’nin Ankara Büyükelçiliği’ne düzenlenen intihar saldırısı sonrası, aynı örgütün, büyük şehirlerde ses getirecek yeni eylemler düzenleyebileceği bilgisinin istihbarat raporlarında yer aldığını söyleyen Çelik yazısının devamında şu çarpıcı bilgilere yer verdi; Hatta daha da ötesi... Örgütün, siyasi suikastler gerçekleştirebileceği...

- Örgütün, metropollerde, özellikle de metropollerin varoşlarında yeni militan edinme çalışmalarını yoğunlaştırdığı, bu bölgelerden gençleri saflarına kattığı bilgisi de yine konuşulanlar arasındaydı.

- Cumhuriyet Savcısı Kiraz’ı şehit eden örgütün, uluslararası istihbarat örgütleri ile zaman zaman yakın temas içinde olduğu ve bazı eylemlerinde bu temasların izlerine rastlanabileceği görüşünü de pek yabana atmamak gerekiyor.

- Hedef seçilen savcının elindeki Berkin Elvan dosyası, cinayeti işleyenlerin kaşımak istediği noktayı da açıkça gösteriyor.

- Seçime giden Türkiye’de, son dönemde üniversitelerde yaşanan hareketlilik... Şimdi böyle bir cinayet... Başta ülkeyi yönetenler, yönetmeye aday olanlar ve diğer yetkililer olmak üzere, hepimiz için ‘dikkat’ ve ‘hassasiyet’ sahibi olmak şart bugünlerde. Daha önce gördüğümüz filmleri yeniden izlemenin alemi yok zira.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum