Şehit Savcı İçin Anlamlı Başsağlığı

Şehit Savcı İçin Anlamlı Başsağlığı
AK Parti Kayseri Milletvekili aday adayı Sait Yakut DHKP-C’li teröristler tarafından şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz ile ilgili başsağlığı açıklaması yaptı.

Yakut, yaptığı açıklamada: “Irak, Mısır, Suriye, Ukrayna derken Yemen ateş çemberinde. Her zaman belirttiğimiz gibi şer odakları tüm gayretleriyle bu ateşi Türkiye’ye de düşürmek istiyor. Bu necip millet Allahu teâlâ’nın izniyle, tarihi hafızası ve irfanı ile bu oyunu bozacaktır” dedi.

Yakut “İki yıl önce Gezi Parkı’nda alenen sergilenmeye başlayan eylemlerde şer odaklarının taşeronları kendilerini net bir şekilde ifade etmekten kaçınmayarak ‘zulüm 1453'te başladı’ ifadelerini kullanmışlardır. Dün yaşanan menfur olayda aynı cani taşeronların imzası bulunmakla birlikte, milletimiz bu cani taşeron örgütleri ve onların arkasındaki şer odaklarını net bir şekilde görmekte gözlemlemektedir. Yakut sözlerini şöyle tamamladı “Milletimizin başı sağ olsun, ateş düştüğü yeri yakmamıştır, o ateş gönlümüze bir kor olarak düşmüştür. ‘yumhil ve la yuhmil’ “ Allah c.c. ihmal etmez, imhal eder.”

Habervaktim.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum