İstanbul Adalet Sarayı'nın İsmi Değişecek

İstanbul Adalet Sarayı'nın İsmi Değişecek
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Eyüp Sultan Camii'nde katıldığı cenaze töreni sonrası açıklama yapıyor...

Davutoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları:

- Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti adına ve bütün milletimizin bir vefa borcu olarak İstanbul Çağlayan Adalet Sarayı'nın adı bundan sonra Mehmet Selim Kiraz Adalet Sarayı olarak değiştirilecektir.

ŞEHİT AİLESİNİN METANETİ BİZİ DUYGULANDIRDI

Mehmet Selim Kiraz adaletin vakarını, onurunu korumuştur. Aynı Özgecan'ın ailesi gibi... Bu mesajları alıp bütün medyanın, STK'ların duvarlarına temel ahlakın ilkleri olarak asmak lazım.

"O TERÖRİSTLERDEN FARKINIZ YOK"

Sayın Kılıçdaroğlu beni, bizi eleştireceğini e keşke burada olsaydı acıyı beraber paylaşsaydık, namazda aynı safhada dursaydık.

Kılıçdaroğlu’nun attığı tweetler… Bu saldırı nasıl unutulmayacaksa o tweetlerde unutulmayacaktır. Bahçeli’nin yaptığı açıklama da öyle.

Cenazeyi defnettiğimiz için söylüyorum, bu ülkenin kaderi hepimizin kaderi. Bu cenazede bulunmayan Kılıçdaroğlu be Bahçeli iç güvenlik paketine karşı çıkmışlardır.
Şimdi hesap vaktidir. Demirtaş, Kılıçdaroğlu, Bahçeli bugün burada olsaydı bu eleştirileri yapmayacaktım.

'İÇERİDEN SİLAH SESLERİ GELDİĞİ ANDA...'

"Emniyet güçlerimiz aldıkları talimatın gereğini yapmışlardır. En baştan beri, 'her türlü yöntemi kullanınız ve savcımızı salim kurtaracak şekilde çalışmanızı yürütünüz. Etkin şekilde müdahale etmekten kaçınmayın' dedik. İçeriden silah sesi geldiği anda da odanın duvarları da patlatmak suretiyle içeri girilmiş. Arka tarafa barikatlar kurulmuştu çünkü. Maalesef savcımızı kurtaramadık."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum