Adana'daki Otomobil Yarışı Faciayla Bitti

Adana'daki Otomobil Yarışı Faciayla Bitti
Adana'da meydana gelen trafik kazasında ikiye bölünen otomobilde bulunan 1 kişi ölürken, 1 kişi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi Turgut Özal Bulvarı’nda meydana geldi. İddiaya göre otomobil tutkunu olan ve sık sık gece yarış yapan Ahmet Börk (25) yanına arkadaşı Yaşar Erkam Yaldız’ı (25) alarak 01 AB 369 plakalı otomobiliyle bulvara çıktı.

Bir süre gittikten sonra bulvarda direksiyon hakimiyetini kaybederek önce Ercan Bülbül yönetimindeki 01 AGM 68 plakalı otomobile çarpıp sonra refüje çıkarak palmiye ağacını kökünden sökerek başka ağaca çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle otomobil ortadan ikiye bölündü. Otomobilin ön tarafı hurdaya döndü. Otomobilde bulunan Yaşar Erkam Yaldız olay yerinde öldü.

kyi3d_1427958380_2654.jpg

Ahmet Börk ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Diğer otomobil sürücüsü ise yaralanmadı. Bu arada kaza yerine gelen Yaldız’ın arkadaşları ve akrabaları gözyaşlarına boğuldu. Bulvar ise kaza nedeniyle trafiğe kapatıldı.

Yaldız’ın cenazesi ise otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Bir süre sonra ise olay yerine Yaldız’ın annesi ve kız kardeşleri koşarak olay yerine gelip kötü haberi alınca yıkıldılar. Yaldız ailesine ambulansta müdahale edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum