Bu Hastalık Tedavi Edilemeyecek

Bu Hastalık Tedavi Edilemeyecek
Türkiye’nin sayılı Plastik Cerrahi uzmanlarından Doç. Dr. Erkin Ünlü, 5-10 seneye organ kopmasını tedavi edecek hekim bulunamayacağını söyledi.

Plastik Cerrahi konusunda Türkiye'nin sayılı uzmanları arasında olan Ankara Numune Hastanesi Plastik Cerrahi Bölümü Klinik Şefi Doç. Dr. Ramazan Erkin Ünlü, estetik için özel klinik açtıklarını söyledi. Türkiye'nin ve dünyanın çeşitli yerlerinden gelen hastaları günler süren ameliyatlarla eski haline döndürdüklerini anlatan Ünlü, günde 20 ameliyata katılıp, 18 saat süren operasyonlarla hastalara müdahale ettiklerini, sadece geçen yıl 7 bin 500’ün üzerinde ameliyat gerçekleştirdiklerini söyledi.

HEKİM SIKINTISI YAKINDIR

Bazı plastik cerrahi uzmanlarının daha çok para kazanmak uğruna devlette değil, özel kliniklerle çalıştığını vurgulayan Ünlü, yapılan bu estetik ameliyatlarının organ kopması ameliyatlarına göre çok daha kolay olduğunu söyledi. Ünlü, “5- 10 yıl sonra organ kopmalarını tedavi edecek doktor arkadaşımızı bulmakta büyük bir sıkıntıya düşebiliriz. Kendimizi emanet edeceğimiz bir doktor bulamayabiliriz" dedi.

Vahdet Gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum