Kurtulmuş: 'Eski Türkiye sandıkta kalacak”

Kurtulmuş: 'Eski Türkiye sandıkta kalacak”
Numan Kurtulmuş Allah’ın izniyle ağzı dualı olanların duası ile milletin gönülden duaları ile eski Türkiye sandıkta kalacaktır” dedi.

Seçim sürecini başlatmak amacıyla Ordu’ya gelen Numan Kurtulmuş, Ünye ve Fatsa ilçelerini ziyaretinin ardından Altınordu ilçesinde partililere hitap etti.

Toplantının başında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Uğur Çelenk, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, AK Parti Ordu milletvekili adayları Oktay Çanak, İhsan Şener, Nilgün Tomakin ve Şakir Çoban ile birlikte salonu selamlayan Numan Kurtulmuş, yaptığı konuşmada 7 Haziran seçimlerinin ‘yeni Türkiye’ ideali açısından çok büyük bir önem taşıdığını söyledi.

Türkiye’nin 30 Mart ve 10 Ağustos seçimlerinde çok önemli iki virajı geçtiğini, şimdi üçüncü viraja geldiklerini ve 7 Haziran 2015 seçimlerinin çok önemli bir dönemeç olduğunu kaydeden Kurtulmuş, “7 Haziran 2015 milletin tercihini ve nihai kararını ortaya koyacağı seçimdir.

Yeniden ‘yeni Türkiye’ istikametinde karar verecektir. 8 Haziran sabahı Allah’ın izniyle ağzı dualı olanların duası ile milletin gönülden duaları ile 8 Haziran’da eski Türkiye tamamen sandıkta kalacaktır. Yeni Türkiye yolunda bundan sonra yolumuz daha açık olacaktır. 4 yıl boyunca seçim yok ve hizmetimize takılmadan devam edeceğiz” diye konuştu.

“CEBERUT DEVLETTEN KERİM DEVLETE GEÇTİK”

AK Parti ile son 13 yıldır devletin zihniyetinin değişmeye başladığını, bundan önce ülkenin bugünlere gelmesinde büyük emek veren kahramanlar olduğunu ve büyük mücadeleler verildiğini söyleyen Kurtulmuş,

“13 yıllık geçmişi bir cümle ile özetleyecek olursak, Türkiye ceberut devletten kerim devlete geçmeye başladı. Yani 77 milyon yurttaşının hepsini hazreti insan olarak gören bir devlet anlayışına geldi. Çok şeyler yaptık ama daha işimiz bitmedi, henüz yolun yarısındayız. Yeni Türkiye'yi çocuklarımıza, onların torunlarına, daha güçlü bir Türkiye bırakmak için çok ama çok çalışacağız. 64 yıllık büyük bir siyasi mücadele verdik.

Menderes ile başlayan, Özal'a, Erbakan'la devam eden ve AK Parti ile devam eden siyasi bir mücadele verdik. Binlerce görünmeyen kahraman ülkenin bu günlere gelmesinde emek verdi. Bu memlekette bu ülkenin insanları hala yüreğinde idam sehpasında kaybettiği rahmetli şehit Başbakan Menderes'i hatırlamaktadır. Rahmetli Özal cumhurbaşkanı seçildikten sonra cuma namazına açıkça gitti diye arkasından teneke bağlayarak oynadılar, dalga geçtiler.

Yine rahmetli Erbakan'ın milletin verdiği iktidarı zorla Ali-Cengiz oyunları ile altından koltuğunu aldılar. Nice insanlar hapislere atıldı, nice insanlar faili meçhul cinayetlere kurban gitti. Bu zorlu süreçte bugünlere gelmemizde emeği geçen gizli kahramanlardan Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum