Karanlık Tablo

Karanlık Tablo
Ülkemizde bölücü faaliyetler hız kazanırken, kimi kamu kurumlarının bunlara imkan tanıyor olması şaşkınlıkla karşılanıyor.

İstanbul Film Festivali’nde ‘PKK’ ve ‘İsrail’ filmleri… Boğaziçi’nde “soykırım” konferansı.. Ankara’da Siyonistleri şirin göstermeye yönelik fotoğraf sergisi…Ülkemizde bölücü faaliyetler hız kazanırken, kimi kamu kurumlarının bunlara imkan tanıyor olması şaşkınlıkla karşılanıyor. 

İKSV’DEN PKK SERGİSİ!

basliksiz-9-032.jpg

Vahdet’in PKK propagandası içerdiğini deşifre etmesiyle İstanbul Film Festivali programından çıkarılan bölücü filme ait görseller ve tanıtım yazısı halen devlet destekli “İKSV” adlı vakfın sitesinde yayınlanıyor. Sergilenen fotoğraf kareleri ve sunuş yazısı üzerinden eli kanlı örgütün propagandasının yapılmasına alenen devam ediliyor. 

FİLM FESTİVALİNDE BU KEZ SİYONİZM PROPAGANDASI

Devlet destekli İKSV adlı vakfın organize ettiği ve “PKK filmi” skandalı ile gündemde olan İstanbul Film Festivali’nde bu kez de Siyonizm propagandası yapıldı. 

ÜNİVERSİTEDE ‘ERMENİ SOYKIRIMI’ KONFERANSI

basliksiz-10-031.jpg

Devletin üniversitesinde “Ermeni Soykırımı” konferansı düzenlenecek! Ermenici çevreler bir süredir bu konferansa ev sahipliği yapacak üniversite arayışındaydı. Geçtiğimiz haftalarda Bilgi Üniversitesi’nde yapılacağı duyurulmuş, ancak üniversite tepkiler üzerine geri adım atmıştı. “Türklerin Ermenileri nasıl soykırıma tabi tuttuğunun(!)” anlatılacağı hain konferans için Boğaziçi Üniversitesi’nden izin çıktığı duyuruldu. Burada 18 ve 26 Nisan tarihlerinde ayrı ayrı düzenlenecek iki konferansta sözde Ermeni iddiaları lehine çalışmalar yapılacağı öğrenildi.

İSRAİL SERGİSİ AÇILIYOR

Bu arada, 27 Nisan 2015 Pazartesi günü Ankara'da da, İsrail Büyükelçiliği’nin desteği ile bir İsrail Fotoğrafları Sergisi açılacağı öğrenildi. PKK, Ermeni ve Siyonist çevrelerin faaliyetlerindeki bu kısa süredeki artış dikkat çekti

HDP’DEN SOYKIRIM ANMASI

basliksiz-11-029.jpg

Terör örgütü PKK ile Ermeni işbirliği bir kez daha gün yüzüne çıktı. PKK ve HDP'ye yakınlığı ile bilinen Avrupa Türkiyeli İşçiler Konfederasyonu, gerçekleştirdiği 23. kongresinde sözde Ermeni soykırımını andı. Osmanlı'nın Ermenilere soykırım uyguladığı savunuldu. Kongre tehcir sırasında ölen Ermenilere atfedildi. Diğer taraftan Alman ve İsviçre polisi, ATİK üyelerine karşı operasyon düzenledi.

basliksiz-13-018.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum