Alkol Esrar Derken: Lut Kavmini Geçtiler

Alkol Esrar Derken: Lut Kavmini Geçtiler
ABD’nin Georgia eyaletinde 5 çocuk annesi bir kadın 16 yaşındaki kızının arkadaşlarıyla seks partisi verdiği için tutuklandı.

35 yaşındaki Rachel Lehnardt’ın evinde verdiği parti, reşit olmayan gençlerle gerçekleşen bir fuhuş partisine döndü. Alkol ve esrar içen kadın, kızı ve gençler, bunun ardından üryan şekilde bir oyun oynadılar. Kadının kızı uyuduktan partideki rezaletin boyutu daha da arttı ve genç anne önce seks oyuncakları gösteri yaptı.

Ardından kendi kızının çıplak fotoğraflarını oradaki erkeklere gösteren kadın, kızının arkadaşı ile zina ettiği anlardaki pozları bile göstermekten kaçınmadı. Utanmaz kadın daha sonra 18 yaşındaki gençle evin banyosunda sonra ise kızının arkadaşıyla ilişkiye girdi.

Adı açıklanmayan 16 yaşındaki genç kız annesinin rezaleti sırasında odasında uyuduğunu ve annesinin çığlıklarına uyandığını anlattı. Genç kız erkek arkadaşıyla zina eden annesinin kendini suçlu hissettiğini söylediğini belirtti.

Rezaletin ardından kadın 4, 6, 8, 10 ve 16 yaşlarında 5 olan çocuğunun velayetini kaybetti. Çocukların babasının o sırada evde olmadığı orduda görevli olduğu ortaya çıktı.

Habervaktim.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum