Bir TIR dolusu kaçak et ele geçirildi

Bir TIR dolusu kaçak et ele geçirildi
Afyonkarahisar’da polis düzenlediği operasyonda bir TIR içinde toplam 16 ton kaçak kırmızı et ve işlenmemiş hayvansal ürün ele geçirdi.

Edinilen bilgilere göre, gelen bir ihbarı değerlendiren Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri Organize Sanayi Bölgesi girişinde A.D. (51) yönetimindeki 33 D 9463 plakalı TIR’ı durdurdu. Polis tarafından yapılan ilk incelemede TIR’ın dorsesinde et olduğu tespit edilirken, yapılan evrak incelemesinde etlerin kaçak olduğu tespit edildi. Ardından polis ekipleri TIR şoförü A.D. ve yanındaki A.E.’yi gözaltına alarak Afyonkarahisar Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekiplerine de haber vererek TIR’ı içerisindeki etleri özel bir şirkete ait yediemin deposuna götürdü. Burada polis ve diğer ekipler TIR’ın içerisine girerek etleri incelediler. Yapılan incelemelerin ardından el konulan et soğuk deposuna indirildi. Bir TIR dolusu kaçak etin Şanlıurfa’dan yola çıktığı ve Afyonkarahisar’da bir firmaya teslim edileceği öne sürüldü.
Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi. İncelemelerin ardından ekiplerin kaçak eti imha edeceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.