Silahla yaralama olayının şüphelileri yakalandı

Silahla yaralama olayının şüphelileri yakalandı
Malatya’da geçtiğimiz günlerde bir tekel bayisinde yaşanan olayda Bahadır Kazancı’yı silahla vuran 2 kardeş gözaltına alındı.

 15 Nisan’da yaşanan olayda Saray Mahallesi’ndeki bir tekel bayisinde 33 yaşındaki Bahadır Kazancı silahla vurularak yaralanmıştı. Olaydan sonra kaçan zanlıların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatan cinayet büro ekipleri olayın yaşandığı yerde bir adet boş kovan bulmuştu. Yaralı olarak Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılan yaralının halen yoğun bakımdaki tedavisi sürerken hayati riskinin sürdüğü öğrenildi

Yaşanan olaydan sonra titiz bir çalışma yürüten Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayın zanlılarının izini sürerek bugün 2 şüpheliyi yakaladı. Kardeş oldukları öğrenilen R.T. ve U.T. isimli şüpheliler gözaltına alınırken olayda kullandıkları silahta Mücelli Caddesi’ndeki metruk bir binada bulundu. Silahlı yaralama olayından sonra olayda kullandıkları bir adet tabanca, poşete sarılı olarak metruk evde gizlenmiş olarak ele geçirilirken gözaltına alınan şüphelilerin sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.