Niğde'de Çatışma! Dur İhtarına Uymadı Öldü

Niğde'de Çatışma! Dur İhtarına Uymadı Öldü
Niğde'de polisin dur ihtarına uymayan sürücü ile polis arasında çatışma çıktı.

Niğde’nin Ulukışla İlçesi’nde trafik uygulaması sırasında ’dur’ ihtarına uymayan otomobil sürücüsü 42 yaşındaki Murat Ergin, polislerle aralarında çıkançatışmada, iddiaya göre seken bir kurşunun isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.

Ulukışla Bölge Trafik Şube Müdürlüğü önünde sabah meydana gelen olayda, iddiaya göre uygulama yapan ekipler, Konya plakalı bir otomobili durdurmak istedi. ’Dur’ ihtarına uymayan otomobil, uygulama noktasından kaçtı. Ekiplerin de peşinden gittiği otomobilde bulunan 2 kişi, ateş açtı. Polislerin de karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. İlçe merkezine gelen otomobilin sürücüsü Murat Ergin çatışma sırasında vuruldu.

Olay yerine çağrılan ambulansla Niğde Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ergin, yolda hayatını kaybetti. Ergin’e otomobilin lastiklerine açılan ateş sırasında seken bir kurşunun isabet ettiği belirtildi Otomobilde bulunan ve adı açıklanmayan diğer şüpheli ise gözaltına alındı. Konya’nın Ereğli İlçesi’nden Ulukışla’ya geldikleri ve alkollü oldukları ileri sürülen Murat Ergin’in cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum