Tümed Kutlu Doğum Etkinliği Düzenledi

Tümed Kutlu Doğum Etkinliği Düzenledi
Tüm Eğitim Çalışanları Derneği (TÜMED) tarafından Kutlu Doğum etkinliği düzenledi.

Adıyaman Belediye Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Belediye Başkanvekili Abdurrahman Gürbüzcan, çeşitli kurum ve kuruluşlardan temsilceler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlikte şiirler, ilahiler ve naatlar okundu. Programın açılış konuşmasını yapan TÜMED Başkanı Metin Dönmez, “Bizler iyiyi kötüden ayırt etmeyi, birbirimizi sevmeyi, paylaşmayı, yardımlaşmayı, erdemli olmayı, hoşgörünün en mükemmelini, insana saygının en yücesini, şefkat ve merhametin sınır tanımayan boyutunu, adaletin en güzel tatbikatını, her şeyin en iyisini ve en güzelini, kısaca güzel ahlakı Rahmet Peygamberimizin tebliğ, tavsiye ve uygulamalarından öğrendik. Bütün ağaçlar kalem, yeryüzü defter olsa yine de Peygamber Efendimiz’i (sav) anlatmaya yetmez.

Manevi değerlerin yaşanması ve yaşatılması, yeni nesillerin bu düstur üzere yetişmesi, mevzu bahis konusu olan değerlerimizin özümsenmesi temel ilkemizdir” dedi.

TÜMED tarafından gerçekleştirilen ‘Şefaat Ya Resulallah’ sloganıyla düzenlenen ‘Peygamber Sevgisi’ konulu şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri, öğretmenlerine ise teşekkür plaketi verildi. Merkez ve ilçelerde ortaokullar kategorisinde 72 şiir, lise kategorisinde 44 şiir arasından dereceye giren şiirleri yazan öğrencilere ödülleri verildi. Yarışmada 1 ve 2. olan öğrencilere bilgisayar, 3. olan öğrenciye tablet bilgisayar, 4. olan kişiye ise kitap-kırtasiye seti hediye edildi. Dereceye giren tüm öğrencilere ayrıca Kur’an-ı Kerim hediye edildi.

Tümed Kutlu Doğum Etkinliği Düzenledi

Tümed Kutlu Doğum Etkinliği Düzenledi

Tümed Kutlu Doğum Etkinliği Düzenledi

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.