Akdoğan'dan İlginç Süreyya Önder Açıklaması

Akdoğan'dan İlginç Süreyya Önder Açıklaması
Başbakan Yardımcısı Akdoğan'ın, HDP'li Sırrı Süreyya Önder hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

Akdoğan ile Önder, çözüm süreci çerçevesinde yapılan görüşmelerde masanın karşı tarafında yer alan iki siyasi aktör. Dolmabahçe'deki  Başbakanlık Ofisi'nde yapılan çözüm süreci toplantısının ardından  Akdoğan ile Önder'in birarada açıklama yaptığı görüntüler hala hafızalarda. Önder, İstanbul milletvekili. Ancak bu seçimde HDP listesinde Ankara Birinci Bölge'den ilk sırada aday gösterildi. Akdoğan da, aynı bölgeden birinci sırada AK Parti'nin milletvekili adayı.

''ONUNLA MUHABBET ETMEYİ SEVİYORUM''

Akdoğan, dün akşam Kanal 7'de Mehmet Acet'in sunduğu "İskele Sancak" programında Okan Müderrisoğlu ve Albulkadir Selvi ile birlikte konuk oldu. Burada gündeme dair soruları cevaplayan Akdoğan, "HDP karşınıza Sırrı Süreyya Önder'i koydu" sözleri üzerine, şunları söyledi: 

"Benimle ilgili olduğunu sanmıyorum. Tabii bizim bir hukukumuz var, aramız iyi. Onunla muhabbet etmeyi de doğrusu seviyorum. Tabii siyasi rekabet başka bir şey. Bir ara Sırrı Bey siyaseti bırakmayı da düşünüyordu. Belki 'burada fiilen bırakırım yani seçilemem nasıl olsa' diye belki bakmıştır. Fakat bu süreçte bizim bir şekilde görüştüğümüz, diyalog halinde olduğumuz bir arkadaşımız. Sanat camiası, sinemacılık alanında sektörde de doğrusu önemli bir tecrübeye sahip, orayı da çok ihmal etti. Bundan sonra ona vakit ayırır mı seçimden sonra göreceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum