Milli İttifak Adaylarını Tanıttı

Milli İttifak Adaylarını Tanıttı
7 Haziran 2015’te gerçekleştirilecek genel seçimlerde ittifak kararı alan Saadet ve Büyük Birlik partileri, İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adaylarını tanıttı.

Saadet Partisi (SP) Başakşehir İlçe Başkanlığının tertip ettiği Milli ittifakın İstanbul 3.Bölge Milletvekili Aday Tanıtım Programı, Başakşehir 4. Etaptaki Salon Venedik'te büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleşti.

SANDIKLARI PATLATACAĞIZ

Program SP İstanbul 3. Bölge Milletvekli adayları adına Ali İhsan Gündoğdu ve Bayram Karacan'ın selamlama konuşmalarıyla başladı. Saadet Partisi'nin meclise gireceğini iddia eden SP GİK üyesi Selman Esmerer de, yaptığı konuşmada 7 Haziran akşamı sandıkları patlatarak Meclis’te güçlü bir grup oluşturup, merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun şüpheli ölümünü de aydınlatacaklarını ifade etti.

MİLLİ İTTİFAK VÜCUT BULDU

SP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Birol Aydın yaptığı konuşmada, ülke ve millet menfaatlerini partilerinin önünde gördükleri için böyle bir ittifakı gerçekleştirebildiklerini ifade etti.

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu üyesi, eski milletvekili Yasin Hatipoğlu, 'Milli İttifak' milletvekili adaylarına yaptığı konuşmada, “Sarılın, hakka sarılın hakka, haksızlığa değil hakka sarılın. Ayakkabı kutularına değil, Kitabullah'a sarılın” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum