1 Mayıs'ı Provoke Edecekler

1 Mayıs'ı Provoke Edecekler
DHKP-C ve PKK gibi terör örgütlerinin 1 Mayıs'ta provokasyon hazırlığı içerisinde oldukları istihbaratı üzerine güvenlik güçleri alarma geçirildi.

Son dönemlerde artan terör olaylarını tetikleyen güçlerin, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı hedef alarak provokasyon hazırlığı içerisinde oldukları gerekçesiyle güvenlik güçleri teyakkuza geçirildi. İstihbarat birimleri, yasadışı grupların yapacağı gösteriler konusunda hazırlıklarına devam ederken, marjinal gurupların özellikle İstanbul, Ankara gibi metropol illerde korsan gösteri hazırlığı yaptığı belirledi. 

Terör örgütlerinin yeni hedefi 1 Mayıs işçi Bayramı. Geçtiğimiz günlerde, Çağlayan Adliyesi ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü saldırılarının arkasındaki  güçlerin, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda da bazı terör örgütü ve marjinal grupları harekete geçirerek korsan gösteri hazırlığı yaptıkları bilgisi, istihbarat birimlerini harekete geçirdi. Özellikle DHKP-C ve PKK'nın kullandığı marjinal grupların, İstanbul Taksim, Ankara Kızılay meydanları gibi yerlerde  korsan eylem yapma hazırlığında oldukları öğrenildi.  

Vahdet Gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum