Arınç: Mehmet Müezzinoğlu Utansın!

Arınç: Mehmet Müezzinoğlu Utansın!
Bülent Arınç: Bu öksüz yapıyı sürdürmeyen çırak Mehmet Müezzinoğlu utansın

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, muhalefetteki hiçbir partinin tek başına iktidar hedefi olmadığını belirterek, “AK Parti gitsin de eski günler gelsin” diye, sigarasını yakmak için komşusunun evini ateşe verenler gibi ülkenin yanışından medet bekliyorlar." 

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bursa’da Merinos Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi’nde milletvekili aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada Bursa adayı Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na göndermede bulundu. 

"En kötüler bile AK Parti gelsin diye bekliyor"

Dünyadaki bütün Müslümanların AK Parti’ye dua ettiğini anlatan Arınç, “Bütün dünyada AK Parti için ne dualar yapıldığını bilmemiz lazım. Filistin’den Gazze’ye, Mısır’dan Myanmar’a, bütün inanmış insanların kendilerine sığınak olarak gördükleri Türkiye ve AK Parti iktidarları var. Biz onları da düşünerek çok çalışacağız. En yüksek oyla 7 Haziranda en güçlü iktidarımızı kuracağız. En kötüye en fazla faydası dokunacak. En kötüler bile AK Parti gelsin diye bekliyor, kendilerini düştükleri yerden kaldırsınlar. Biz iyilik saçmaya çalıştık. Çok güzel günler gelecek. Ahmet Davutoğlu hocamızın örnek hayatıyla, milleti kucaklayan asil duruşuyla, önünde çok başarılı yıllar olacak. Biz de sevineceğiz, mutlu olacağız. Gönlümden geçen şudur. Bir salonda bile 1800 kişi üç saat boyunca büyük bir heyecanla konuşmaları takip ediyor. 1984’e gittim. MSP başkanıydım, darbe oldu. 6-7 sene siyasi yasaklı oldum. Siyasi yasaklar kalktı. Parti kuruculuğu, il başkanlığı yapamadık. 1984 seçimlerine bazı yerlerde partimiz katılmıştı. Ahmet Tekdal genel başkanımızdı. İzmir’de merkezde miting yapamadık. Bornova’da eski otobüsün üzerine çıktığımızda 7 kişiydik. Meydanda sadece 21 kişi vardı. Otobüsün üzerinde üç kişi vardı. Ahmet Tekdal bey bir saat boyunca Refah Partisi’ni anlattı. Bugün karşısında göremediğimiz kalabalıkları toprağın altında kum taneleri kadar çok göreceğime inanıyorum. 3 bin kişiyle miting yaptığımızda, Erbakan hoca muhteşem insan seli derdi. Nerede derdik. Onun gördükleri, bizim göremediklerimiz vardı. 3 bin kişiyle büyük mitingler yaptığımızı düşünürken, Gökdere’de 160 bin kişiyle miting yaptık. Bugün de böyleyiz. En düşük oy sayımız 21 milyon 500 bin. Allah ne bereketler verdi. Kurban olduğum Allah verdikçe verdi. Verdiklerinin kıymetini bilelim. Verdikleri için çalışalım. Ustalık çıraklık meselesi değil, ama yaşım itibariyle ustada kalırsa bu öksüz yapı, onu sürdürmeyen çırak Mehmet Müezzinoğlu utansın. Hep beraber hedefe koşarak amacımıza ulaşacağız. Siz benim her zaman gönlümde olacaksınız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.