Türkiye Yol Geçen Hanı Mı?

Türkiye Yol Geçen Hanı Mı?
İngiltere merkezli Gomidas Enstitüsü, 23 Nisan’da Diyarbakır Surp Giragos Ermeni Kilisesi’nde soykırıma uğradığı iddia edilen 1,5 milyon Ermeni için anma töreni düzenleyecek.

Sözde Ermeni Soykırımı yalanının sözde 100. yılına sayılı günler kala, Türkiye’de de kimi çevrelerin bu yalan üzerine kurulu açıktan anma programları düzenlemeleri dikkat çekiyor. Devlet politikalarına aykırı bu faaliyetlerin içerisinde yabancı vakıfların parmağı da bulunuyor.

KİLİSE’DE ERMENİ YALANI!

23 Nisan günü Diyarbakır Surp Giragos Ermeni Kilisesi bu etkinliklerden birine ev sahipliği yapacak. Kilise Vakfı ile birlikte İnsan Hakları Derneği Diyarbakır Şubesi ve İngiltere’den Gomidas Enstitüsü’nün organize ve finanse ettiği programda Raffi Bedrosyan isimli bir Ermeni, piyano konseri verecek. Saat 19:00’da başlayacak konserden önce de öldürüldüğü öne sürülen 1,5 milyon Ermeni için anma töreni düzenlenecek. 

BU İZNİ KİM VERDİ?

İngiltere veya diğer batı ülkelerinde Müslümanların camilerine, ‘terör’ bahanesiyle günaşırı baskınlar düzenlenirken, bir İngiliz vakfının, Türkiye Cumhuriyeti devletinin resmi politikalarına aykırı bir programı, hem de Türkiye topraklarında finanse ve organize etmeye nasıl izin alabildiği merak ediliyor. 

basliksiz-14-021.jpg

basliksiz-9-035.jpgbasliksiz-10-035.jpg

Vahdet Gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum