Başkanımız Erdem, Şampiyon güreşçilerimizi makamında kabul etti

Başkanımız Erdem, Şampiyon güreşçilerimizi makamında kabul etti
Polonya’da düzenlenen U23 Avrupa şampiyonası’nda Milli takımımızı temsil ederek Bronz madalya kazanan Sancaktepe Belediyespor güreşçileri Nebi Uzun ve Recep Topal, Başkanımız İsmail Erdem’i makamında ziyaret etti.

6 Nisan Pazartesi günü gerçekleşen ziyarette,Kulüp Başkanımız Muhammed Ali Cankatar, Güreş Şube Sorumlumuz Mehmet Genç, Teknik Sorumluları Metin Başdemir ve Serhat Balcı hazır bulundu.

Sancaktepe Belediye Başkanı ve Sancaktepe Belediyespor Onursal Başkanı İsmail Erdem, Avrupa Şampiyonası’nda Nebi Uzun ve Recep Topal’ın aldıkları bronz madalyadan dolayı memnuniyetini dile getirerek, başarılı sporcularımız tebrik ederek ödüllendirdi.Başkanımız  Erdem; “Tüm dünyada ülkemizi temsil edecek azimli ve başarılı sporcuları yetiştirmek için çalışıyoruz. Sancaktepe Belediyespor olarak yetenekli ve başarılı sporcuları yetiştirip,  ata sporumuz güreşte geleceğin Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonlarını Sancaktepe ilçemizden çıkartacağız.Sporcu kardeşlerimizin elde ettiği başarılar bizleri fazlasıyla memnun etti, sporcularımızı kutlar nisan ayında Amerika’da yapılacak Dünya Kupası’nda ülkemizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsile edeceklerine canı gönülden inanıyorum” dedi.

Sancaktepe Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammed Ali Cankatar ise Avrupa Şampiyonası’nda kulübümüz sporcularının elde ettiği başarıdan ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Sancaktepe Belediyespor Güreş Kulübü olarak milli onuru ve gururu doyasıya yaşadık. Ülkemizi temsil eden tüm güreşçilerimizi candan tebrik ediyorum. Nebi Uzun ve Recep Topal’ın başarısı bizleri çok sevindirdi.Minderin aslanları kendilerine yakışan mücadeleyi en üst seviyede gösterdi.Aynı seviyeyi önümüzdeki hafta Amerika’da yapılacak olan Dünya Kupası müsabakalarında’da göstereceklerine canı gönülden inanıyorum” şeklinde konuştu.

sancaktepe-2.gif

Dünya Kupası’nda 3 Sancaktepeli

11-12 Nisan tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri’nin Los Angeles kentinde yapılacakolan Büyükler Serbest stil Dünya Kupası müsabakaları’nda Sancaktepe Belediyespor’lu 3 sporcu milli mayoyu giyecek.Son Avrupa şampiyonası’nda Bronz madalya kazanan 57 kg’da Nebi Uzun, 61 kg’da Recep Topal ve 65 kg’da mücadele edecek olan Safa Aksoy ülkemizi temsil edecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.