CHP Seçim Bildirgesinde Şok Detay!

CHP Seçim Bildirgesinde Şok Detay!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, CHP'nin seçim bildirgesiyle, imam hatip liselerini kapatmayı vadettiğini savundu.

Gül, gazetecilere yaptığı açıklamada,CHP'nin seçim bildirgesinin Türkiye gerçekliğiyle bağdaşmadığını belirtti.

Açıklanan programın "sanki farklı bir evrende yaşıyormuş gibi" vaatlerden oluştuğunu kaydeden Gül, "Sanki Türkiye 2015 Haziran seçimlerine değil de 1946 seçimlerine giriyor. Sanki Türkiye'de AK Parti iktidarda değil de CHP iktidarda. Bu açıklama; 'ekonomik olarak, insan hakları anlamında, temel hak ve hürriyetler bağlamında, otoriter, totaliter, baskıcı bir ortam varmış' gibi bir hayal içerisinde yapılmış" dedi.

"CHP DARBELERE KARŞI ÇIKMIYOR"

Seçim bildirgesinde parlamenter sistemle ilgili de korumacı, kutsayıcı açıklamalar olduğuna dikkati çeken Gül, CHP'nin Türkiye'deki darbelere destek ve darbecilerin yanında yer aldığını ileri sürdü.

İMAM HATİP'LERİ KAPATMAK DEMEK!

CHP bu programda 28 Şubat döneminin yasakçı uygulamalarını vadettiğini anlatan Gül, şunları kaydetti:

"Eğitim sistemini 1+8+4 olarak yapacağını söylüyor. Bu ne demek. Bunu aziz milletin çok iyi bilmesi lazım. Bu kesintisiz eğitime dönüş demek. Yani imam hatiplerin kapatılması demek. CHP bu programla, milletin destekleriyle hayatiyete geçirilen imam hatip liselerini kapatmayı vadetmektedir. 28 Şubat'ı milletimiz hatırlar. Refahyol'a vurulan darbeyle, millet iradesine vurulan darbeyle kesintisiz eğitim getirilmişti. CHP yine 28 Şubat'a dönmeyi, daha da öte 1960'lara dönmeyi vadediyor.

AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum