Kılıçdaroğlu'na Öyle Bir Benzetme Yaptı Ki..

Kılıçdaroğlu'na Öyle Bir Benzetme Yaptı Ki..
CHP'nin seçim vaatlerini değerlendiren Başbakan Davutoğlu, Kılıçdaroğlu için "ergen psikolojisinde" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, TOBB Sektörel Ekonomi Şurası'nda yaptığı konuşmada, Kılıçdaroğlu'nun herkese eski Türkiye alışkanlıklarını hatırlattığını belirterek, "Nedir bu eksik Türkiye alışkanlıkları? Sahip olmadığın bir kaynağı dağıtacaksın. Söz vereceksin, konuşacaksın ama yapmayacaksın. Yarın ne olur diye bakmayacaksın, bugünü kurtarmaya çalışacaksın. Olabilecek en geniş koalisyon cepheleri oluşturmaya çalışıp bir şekilde iktidara tutunmaya çalışacaksın. Arkadaşlarımız, Kılıçdaroğlu'na gerekli cevapları tek tek alanlarında verecekler" şeklinde konuştu.

KILIÇDAROĞLU ERGENLİK PSİKOLOJİSİNDE

Kılıçdaroğlu için "ergen psikolojisinde" ifadesini kullanan Davutoğlu, "Ergenlikte bir babaya ve anneye öykünme olur, 'Aile bütçesi bende olsa istediğimi yaparım' der ergenler. Bizim hayata geçirdiğimiz projeleri sunuyorlar vaat olarak. Kaynağı olmayan vaatlerle ülke ekonomisini çökertme çabaları var" diye konuştu.
Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları:
"YAPAMAYACAĞIMIZ HİÇBİR ŞEYİ VAAT ETMEDİK"

"Ekonomide en büyük tehlike akıl ve mantık dışılıktır. Adım adım tek yönlü yollardan duble oradan da otobanlara. Normal trenlerden yüksek trenlere geçiyoruz. Hedeflerimiz var. 12 yılda Türkiye yapısal bir değişim yaşadı ama yaşanan en önemli değişim zihniyet değişimi oldu. 12 yıl içinde Türkiye ekonomisi büyümüşse temel ilkemizin toplumun her kesimiyle görüşmek olmasındandır. 1915 olaylarıyla ilgili haksız ithamlarla mücadele ediyoruz. Yoğun bir telefon diplomasisi başlatıyoruz."
Kaynak : AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum