AK Parti'den Flaş HDP Açıklaması

AK Parti'den Flaş HDP Açıklaması
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop 7 Haziran seçimlerine ilişkin değerlendirmede bulundu. HDP ile ilgili ilginç not paylaştı.

Mustafa Şentop "Diğer seçimde proje Ekmeleddin İhsanoğlu'ydu. Bu seçimlerde proje HDP. HDP barajı aşsa bile şu anki Parlamento tablosu değişecek durumda değil. Sürekli Ak partiyi zayıflatmak üzere Ak Parti gitsin üzerine kurulu bir politika. Kılıçdaroğlu hesap uzmanı ama dört işlemi biliyor"dedi. 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, Habertürk canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Şentop, "Diğer seçimde proje Ekmeleddin İhsanoğlu'ydu. Bu seçimlerde proje HDP. Bir spekülasyon yapılıyor. Halbuki Ekmeleddin İhsanoğlu, MHP'nin adayıymış CHP'nin değil" dedi. 
 
"HDP BARAJI AŞSA BİLE ŞU ANKİ PARLAMENTO TABLOSU DEĞİŞECEK DURUMDA DEĞİL" 
 
Şentop, "HDP barajı aşsa bile şu anki Parlamento tablosu değişecek durumda değil" dedi. 
 
"SÜREKLİ AK PARTİYİ ZAYIFLATMAK ÜZERE AK PARTİ GİTSİN ÜZERİNE KURULU BİR POLİTİKA"
 
Partilerin 7 Haziran seçim politikalarına ilişkin Şentop, "Ak Parti karşıtlığı üzerine bir proje söz konusu. Sürekli Ak partiyi zayıflatmak üzere Ak Parti gitsin üzerine kurulu bir politika" diye konuştu. Şentop, 7 Haziran seçimlerinde olası bir koalisyon ihtimalinin söz konusu olmayacağını da ifade etti. 
 
"CHP'NİN SEÇİM BİLDİRGESİNİ BEN DE GÖZDEN GEÇİRDİM"
 
CHP'nin seçim bildirgesini gözden geçirdiğini belirten Şentop, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin seçim bildirgesini ben de gözden geçirdim. Yapamayacağımız şeyin sözünü ermeyiz. CHP'nin vaatlerinin bazılarını biz zaten şu anda uyguluyoruz"ifadelerini kullandı. 
 
"KILIÇDAROĞLU HESAP UZMANI AMA DÖRT İŞLEMİ BİLİYOR"
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ekonomiye ilişkin sözlerini eleştiren Şentop, "Hesap uzmanı ama dört işlemi biliyor" dedi. 
 
1915 olayları ile ilgili yapılan açıklamalara değinen Şentop, "Açıklama özür anlamına gelmiyor" dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.