Başbakan Davutoğlu'na destek için yollarda

Başbakan Davutoğlu'na destek için yollarda
Başbakan Ahmet Davutoğlu'na destek için Kocaeli'den yola çıkan Erol Özavcı, başlattığı Türkiye turu kapsamında Adana'ya geldi.

Başbakan Davutoğlu fotoğrafı ve AK Parti amblemi kaplı otomobiliyle AK Parti İl Başkanlığı binası önüne gelen Özavcı, burada partililerle görüştü.

Özavcı, 2010'da DSP'nin olağan genel kurulunda genel başkan adayı olduğunu, daha sonra AK Parti'nin Türkiye için bir şans olduğu düşüncesiyle bu partide siyaset yapmaya başladığını söyledi.

Geçen yerel seçimde Kocaeli'nin Dilovası ilçesi belediye başkan aday adayı, bu seçimde de Kocaeli milletvekili aday adayı olduğunu anlatan Özavcı, aday gösterilmemesinin kendisini olumsuz etkilemediğini belirterek, "Hayırlısı olsun" dedi.

Geçen yerel seçimler, ardından Cumhurbaşkanlığı seçiminde de AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek için yine aracılığıyla Türkiye turuna çıktığını anlatan Özavcı, "Bu seçimde de Başbakanımız Davutoğlu'na destek için Türkiye turuna çıkmış bulunmaktayım. 7 Haziran seçimlerinin bir dönüm noktası olduğunu kabul ederek AK Parti'ye, Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza destek vermek amacıyla Türkiye turuna çıkmış bulunmaktayım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.