6 Ay Ömür Biçmiş!

6 Ay Ömür Biçmiş!
Eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı yeni kitabı "Cemaat'in İflası / Hoca'nın Ayağının Kaydığı Yer" adlı kitabında çarpıcı iddialarda bulundu.

Eski emniyet müdürü Hanefi Avcı "paralel yapı"nın sadece hükümete değil, topluma hakim olmak istediğini belirterek, bu konuyu herkesin ve her kurumun sorun olarak görmesini istedi.

Avcı, Taksim Hill Otel'de, "Cemaat'in İflası-Hoca'nın Ayağının Kaydığı Yer" isimli yeni kitabını tanıttı.
Haliç'te Yaşayan Simonlar kitabıyla cemaatin hedefi haline gelen eski emniyet müdürü Hanefi Avcı, 'Cemaat'in İflası / Hoca'nın Ayağının Kaydığı Yer' adlı ikinci kitabıyla bir kez daha gündemde. Yeni kitabının tanıtım toplantısında konuşan Hanefi Avcı, "17 ve 25 Aralık operasyonu tamamlanmış olsaydı hükümet ve üst düzey yöneticiler tutuklanacak. Türkiye cezaevine dönecekti" diye konuştu.

ELLERİNDE ÇOK KASET VAR

Avcı, 'paralel yapının' elinde halen CHP ve MHP'lilerle birlikte birçok siyasetçi, yargı mensubu, üst düzey yöneticiye ait şantaj görüntüleri içeren kaset olduğunu belirtti. Avcı, cemaate karşı herkesin tavır alması gerektiğini söyleyerek, "bu mücadele, iktidarla cemaatin kavgası değil, ülkenin sorunudur" dedi.

GÜLEN, ERDOĞAN'A 6 AY ÖMÜR BİÇMİŞ

Hanefi Avcı kitapta Fethullah Gülen'in 17-25 Aralık operasyonları öncesinde cemaat mensuplarını Başbakan Tayyip Erdoğan'ın altı ay ömrünün kaldığına inandırdığını belirterek"Cemaat mensuplarına kısa bir süre içerisinde emrihak vaki olacağı söylenmişti" dedi.

Avcı, "paralel yapı"yı herkesin gördüğünü ancak "Cemaat"in görünmediğini vurgulayarak şöyle devam etti:

"Balyozcular, sahte bir plan hazırlanarak mağdur olduklarını sanıyor. 'Casusluk' davasına muhatap olanlar kendilerine böyle bir iftira yapıldığından bahsediyor. İşte ben, bana o zaman kasetler koydular, bana iftira ettiler. Benim hiçbir sol örgütle bağlantım olamaz. 'Bana böyle bir şey yaftaladılar' diye tarif ediyorum. Hepimiz ayrı ayrı tarif ediyoruz. Aslında bu tariflerin hepsinin muhatap noktasında doğru. Hepsini birleştirdiğimiz zaman Cemaatin parçaları ama Cemaat bunlardan daha büyük ve farklı bir olay. Ben bir nebze kitapta bunu tanıtmaya çalıştım."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum