Onlar Bize Dönüş Yapıyor

Onlar Bize Dönüş Yapıyor
PSG forması giyen Brezilyalı futbolcu David Luiz’in, 'Beklemeye karar verdim' hareketine üye olduğu ve evlilik öncesi cinselliğe karşı olduğu ortaya çıktı.

Futbol sahalarının yıldız ve hırçın isimlerinden David Luiz ve kız arkadaşı kız arkadaşı Sara Madeira’nın, Brezilya’daki 'Beklemeye karar verdim' hareketinin üyesi oldukları ve bunun içinde evlenmeden önce ilişki kurmadıkları öğrenildi.
 
İspanyol gazetesi El MundoDeportivo’nun haberine göre bu hareket, 'Doğru kişiyi beklemek' felsefesini savunuyor ve evliliğe kadar kesinlikle cinsel ilişkiye girilmiyor. Dolayısıyla kadınlar bakire ve erkekler bakir olarak evleniyor ve ilişkilerini bunun ardından cinsellik aşamasına taşıyorlar. 28 yaşındaki yıldızın, 24 yaşında olan Sara Madeira ile delikanlılık günlerinden beri arkadaş oldukları biliniyor. İlginç ancak, evlilik öncesi ilişkiye karşı olmaları, tam olarak olmasa da (flört aşaması dinimizce makbul değil) aslında İslami öğretinin bir parçası. 
 
Hareketin lideri Nelson Junior ise bu durum hakkında “Futbolda hiç de alışılmış bir durum olmadığından polemik oluşturacaktır. Ama David bizimle bağlantıya geçmeden önce de hareketimizi sosyal ağlardan destekliyordu. Çocuklar ve gençler için iyi bir örnek olduğunu düşünüyorum” dedi. 

David Luiz önemli bir isim ancak tek te değil. Daha önce Luiz’inidolüKaka’da aynı yolu izlemi ve evlenene kadar nişanlısı ile cinsel ilişkiye girmemişti. 
 
Ne günlere kaldık diyesimiz geliyor. Biz, batının paçavra olmuş adetlerini alırken batı kendi dininin özüne dönmeye gayret ediyor ve İslam’a yaklaşıyor.
 
Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum