Vatandaştan Vali'ye telefon sitemi

Vatandaştan Vali'ye telefon sitemi
Tekirdağ’a vali olarak atandıktan sonra resmi internet sitesinde cep telefonu numarasını yayınlayan Vali Enver Salihoğlu'na vatandaştan ilginç bir mesaj geldi.

Vali Enver Salihoğlu, önemli bir toplantı sırasında ısrarla arayan vatandaşın telefonunu açamadığını, bunun üzerine ’Yahu be adam bu numarayı madem herkese açık yayınladın, neden açmıyorsun’ diye sitemli mesaj gönderdiğini söyledi.

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu Tekirdağ gazeteciler Birliği’ni ziyaret ederek, dernek Başkanı Naci Akyazı ve yönetimi ile bir süre sohbet etti. Gazetecilerin internet sitesinde cep telefonunu yayınladığını hatırlatması üzerine konuşan Vali Salihoğlu, başından geçen bazı ilginç olayları şöyle anlattı:

GAZİANTEP’TEN ARAYIP İŞ İSTEMİŞ

"Beni Türkiye’nin çeşitli illerinde arayanlar oldu. Gaziantep’den arayan bir vatandaş iş isteyip, 2 çocuğu ve eşiyle birlikte Tekirdağ’a gelebileceğini söyledi. Bir keresinde Organize Sanayi ile ilgili önemli bir toplantıdayım. Telefonumda kayıtlı olmayan bir numara ısrarla arıyordu. Ancak ben müsait olmadığım için açamadım. Bir dakika sonra aynı numaradan bir mesaj geldi. Aynen şöyle yazıyordu; Yahu be adam bu numarayı madem herkese açık yayınladın, neden açmıyorsun.’ Ben tabi toplantıdan sonra hemen arayan vatandaşa geri dönerek kendisini dinledim."

SOHBET GRUNA EKLEMİŞLER

Vali Enver Salihoğlu, telefon numarasının medyada yer almasının ardından günlük ortalama 30- 40 telefon aldığı kaydederek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Gelen telefonların çoğuhda iş talebinde bulunuyorlar. Ben de İş Kur’un toplum yararına çalışma projesi kapsamında bazı iş imkanları olduğunu belirterek vatandaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Şu ana kadar arayanlardan bana ve makamıma herhangi bir saygısızlık eden olmadı. Bazı öğrencilerimiz beni, numaram üzerinden oluşturdukları anlık mesajlaşma (Whatsapp) sohbet gruplarına eklemişler, onlarla zaman zaman sohbet ediyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum