THY'den Flaş Karar!

THY'den Flaş Karar!
THY uçağında yaşanan motor yangını ve kanatta meydana gelen hasar sonrası pistin kapatılması nedeniyle birçok sefer iptal edildi.

Motor kısmı alev alarak acil iniş yapan Türk Hava Yolları (THY) Milano-İstanbul uçağın ardından Türk Hava Yolları iç ve dış hatlarda karşılıklı 45 seferi iptal etti.

Türk Hava Yolları resmi twitter adresinden yapılan açıklamada, “Atatürk Havaalanı'ndaki operasyonel nedenlerle bazı seferlerimiz iptal edilmiştir. Havaalanına gelmeden önce lütfen uçuşunuzu kontrol ediniz” uyarısı yapıldı.

Kaza nedeniyle uçaktan yolcuların tahliyesi ve toprak zemine çıkan uçağın çıkartılması için 17/35 pisti bir süre uçuşlara kapatılmıştı.

Pistin kapatılmasından dolayı Atatürk Havalimanı'nda seferlerde aksamalar meydana geldi. Seferlerin aksamasından dolayı Türk Hava Yolları iç hatlarda Nevşehir, İzmir, Sinop, Antalya, Ankara, Samsun, Adana, Şırnak, Kayseri, Şanlıurfa, Erzurum, Mardin, Gaziantep, Trabzon, Alanya, Kayseri, Malatya, K.Maraş, Elazığ, dış hatlarda ise Köln, Milano, Nürnberg, Napoli, Bologna, Berlin, Roma, Prag, Venedik, Viyana gibi seferlerini iptal etti.

Atatürk Havalimanı'na inmesi planlanan bazı uçaklar ise pistin kapanmasından dolayı Sabiha Gökçen Havalimanı'na yönlendirildi.

ajanslar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.