Namus HDP’nin Kabusu

Namus HDP’nin Kabusu
Ermeni iddialarını destekleyen ve eşcinsellerle yakın ilişki içinde olan HDP’liler Batman’da “Namus En Büyük Kabustur”, “Biz Kadınız, Kimsenin Namusu Değiliz” pankartları astı.

“HÜDA PAR’IN desteklediği Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Aydın Gök, seçimlerde iddialı olduğunu belirterek, "Şu anda rüzgar bizden yana esiyor gibi. Geçtiğimiz seçimlerde çok cüzi bir oy alacağımızı düşünüyorlardı. Fakat  Batman'da gitmediğimiz ilçeler olmasına rağmen 17 binin üzerinde oy aldık. Dolayısıyla bizim açımızdan oy patlaması olacak inşallah" dedi. Babası Salih Gök’ün bir dönem Batman Belediye Başkanlığı görevini yürüttüğünü hatırlatan Gök, "Rahmetli babam bize doğruluğu ve dürüstlüğü miras olarak bıraktı. Babam adeta bir enkaz devralmasına rağmen Batman'ın çehresini değiştirdi. O konuda insanların bize bir teveccühü var" diye konuştu. 

DEĞERLERİN SESİ OLACAĞIZ

İslami muhalefetin Meclis'te gerekli olduğuna vurgu yapan Gök, "Halkımızın ve manevi değerlerimizin güçlü bir sesi olacağız Meclis'te. Yüzde 99'u Müslüman ülkede halkın değerleri ile uyuşmayan politikalar işleniyorsa bizi karşılarında bulacaklardır” dedi.  HDP'nin seçim bildirgesindeki Diyanet İşleri Başkanlığı'nın kaldırılması vaadini eleştiren Gök, HDP'nin halkın değerleriyle çeliştiğine dikkat çekerek, "Biz bunu bölgede çok daha somut bir şekilde görebiliyoruz. Belediyeler de kendilerince çok cesurca 'Namus En Büyük Kabustur' diye pankartı Batman'da asmışlar.  Ayrıca 'Biz Kadınız, Kimsenin Namusu Değiliz' gibi pankartlar astılar. O insanların İslami değerlere bakış açıları malum ortada. Bunu da açık bir şekilde bildirilerine koyabiliyorlar" açıklamasında bulundu.

Vahdet Gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum