Milli İttifak Bildirgesini Açıklıyor

Milli İttifak Bildirgesini Açıklıyor
Türkiyedeki kutuplaşmaya dur diyecek, milleti bir araya getirecek olan Milli İttifak iktidarının 550 milletvekili adayı bugün tanıtılıyor.

MİLLİ İTTİFAK ANKRA ARENA’DA MUHTEŞEM BİR TÖRENLE ADAYLARINI TÜRKİYE’YE TANITIYOR…

ANKARA’DA MİLLİ İTTİFAK ŞÖLENİ BAŞLADI

Milli İttifak’ın iki lideri biraz önce salona teşrif etti.  Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici salona beraber girdi.

Salonu hınca hınç dolduran on binler iki lideri sevgi seliyle bağrına bastı. Salona gelen Kamalak ve Destici önce salonun girişinde izdihamla karşılandı. Sonrasında iki lider el ele, salonda tur atarak, on binleri selamladı. Ve kürsüye gelen iki lider beraber ve birlikte bütün salonu selamlayarak basına poz verdi…

SAĞINDIK, MÜRARE, ACARLIOĞLU SALONU COŞTURDU
Arena Spor Salonu’nda on binlerce kişiye ise sanatçılar coşturdu. Özgün müziğin önemli isimlerinden Hasan Sağındık, Umut Mürare ve Ammar Acarlıoğlu coşku dolu müzik eserleri ile salondan büyük alkış aldı. Sanatçılar parçalarını seslendirdikten sonra da hep birlikte ‘milli ittifak’ın hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

SEÇİM MÜZİKLERİ TANITILDI
Toplumun bütün kesimlerinin merakla beklediği Milli İttifak’ın seçim müzikleri de kamuoyuna tanıtıldı. İlk parça bir halk müziği eseri olan ‘Pınarbaşı Burma Burma’ eserinden uyarlandı.

‘Hey hey…
Anadolum durma durma gel gel Saadet’e gel.
 Büyük birlik içinde saadetin özünde kendine gel.
Sevdamda buldum seni, ülkemde sevdim seni,
Alperenler katında sineme sardım seni. Gel Gel Saadete gel
Oylar bölünmesin değil ülke bölünmesin derdindeyiz
Hey hey…
Anadolum durma durma gel gel gel, Saadet’e gel
Büyük birlik içinde Selametin özünde kendine gel.
Sevdamda bulmud seni, ülkemde sevdim seni,
Mücahitler katında sevdim seni.
Gel, gel, gel Saadet’e gel…’

- Milli İttifak'ın Mardin milletvekili adayı, merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal da salona geldi...

Milli İttifak Ankara’da on binlerce partilinin katılımıyla 550 milletvekili adayını Türkiye’ye tanıttı. Arena Spor Salonu’nda düzenlenen törende Saadet Partisi  büyük merakla beklenen ‘seçim beyannnamesi’ni de açıklIyor…

Toplumda büyük  ses uyandıran Milli İttifak Ankara’da onbinlerce partili ve vatandaşın katılımıyla muhteşem bir törenle 550 milletvekili adayını kamuoyuna tanıtıyor. Ankara  Arena Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen  Aday Tanıtım Şöleni’ne on binlerin coşkusu ve heyecanı adeta iktidarı müjdeledi.

Sabahın erken saatlerinden itibaren dün Ankara’da Saadet rüzgarı esti. Günlerdir hazırlıkları büyük bir titizlikle yapılan Aday Tanıtım Şöleni öncesi sabahın erken saatlerinde on binlerce partiliyi taşıyan otobüsler, şehrin ana arterlerinden Saadet Bayraklı gençler tarafından karşılandı. Ankara’nın Arena Spor Salonu’na çıkan iki ana arter yolu olan Konya ve Eskişehir Yolu üzerinde 100 metre aralıklarla duran gençler ellerindeki bayraklarla şölene katılmak için yola koyulanları selamladı.

SALONDA ERBAKAN VE YAZICIOĞLU POSTERLERİ

Ankara  Arena Kapalı Spor Salonu adeta bir şölen mekanı gibi tasarlandığı gözlendi. Tanıtma Başkalığı’nın hazırlıklarının yansıdığı törende Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan ile Büyük Birlik Partisi’nin Efsane Lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun posterleri de yer aldı. Özellikle salonun sol tarafında yer alan bir posterde ‘Muhsin Yazcıoğlu’nu dağ başında bırakanlar, Necmettin Erbakan Hoca’yı da yarı yolda bıraktılar’ cümlesi yer aldı.

MEHTERANLA BAŞLAYAN BÜYÜK ŞÖLEN

550 milletvekili adayının tanıtıldığı tören daha başlamadan salonda  coşku ve heyecan adeta şölen havasındaydı.  Sahneye önce Mehteran Takımı çıktı. Mehteran Takımı ‘Mehter Marşı’ ile şölene başladı.  Salonda coşkuyu iyiden iyiye arttıran Mehter Takımı, gençlerin sloganları ile karşılaştı. Gençler hep bir ağızdan ‘Muhsin Başkan, Mücahit Erbakan’ sloganları attı.

Ankara’da on binlerce vatandaşın katılmasının beklendiği Aday Tanıtım Şöleni’nde ayrıca Milli İttifak’ın ‘Seçim Beyannamesi’ de kamuoyuna duyurulacak…

Milli İttifak çatısı altında bir araya gelen Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi bugün  büyük bir etkinliğe imza atacak. Saadet Partisi çatısı altında seçimlere girecek olan ittifakın 550 milletvekili adayı Ankara’da Türkiye’ye tanıtılacak.  Büyük bir heyecan ve merakla beklenen aday tanıtım toplantısı için her şey hazır. Ankara 550 vekil adayını merakla bekliyor. Türkiye’nin dört bir yanında 550 vekil adayının yanı sıra on binlerce kişinin akın edeceği Aday Tanıtım Şöleni öncesi bütün hazırlıkların tamamlandığı öğrenildi. Ankara’ya Cumartesi gününden itibaren akın eden on binler bugün büyük bir şölenle adaylarını destekleyecek. Ankara Arena Spor Kompleks’in de Pazar günü sabah saat 10:00’da başlayacak olan programda sürprizlerin yanı sıra bir çok yenilik de kamuoyuyla paylaşılacak

Merakla Beklenen Beyanname Açıklanacak

Saadet Partisi’nin 550 vekilini Türkiye’ye tanıtacağı şölende Milli İttifak’ın Seçim Beyannamesi de kamuoyuna duyurulacak.   AKP’nin hiçbir yenilik içermeyen beyannamesi, CHP’nin toplumu kucaklayamayan ve HDP’nin tepki çeken taleplerinin yer aldığı beyannameler göz önüne alınınca, Saadet Partisi’nin açıklayacağı seçim beyannamesi merakla bekleniyor. Toplumun bütün kesimlerini kucaklayan, ilerlemeyi, yerliyi, milliyi, sanayiyi, emekliyi, esnafı ve işçiyi temel alacak olan Saadet’in beyannamesinde sürpriz bazı çıkışların da olacağı kaydedildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum