AK Partili Adaylar Gözlerine Siyah Bant Çekti

AK Partili Adaylar Gözlerine Siyah Bant Çekti
AK Parti milletvekili adaylarının gözlerine, görme engellilerle empati kurmaları için siyah bant çekildi.

Seçim çalışmaları kapsamında Beyazay Derneği Düzce Şubesini ziyaret eden AK Parti milletvekili adaylarının gözlerine,görme engellilerin duygularını anlamaları için konuşma yaptıkları sırada siyah banttakıldı. 

Dernek üyeleriyle bir araya gelen milletvekili adayları Faruk Özlü ve Ayşe Keşir, faaliyetler hakkında Dernek Başkanı Nurullah Çelebi'den bilgi aldı. Çelebi, konuşmasının ardından adayların gözlerine siyah bant taktı.

Çelebi, Özlü ve Keşir'den görme engelli vatandaşların duygularını biraz olsun anlamalarını istedi. 

Ayşe Keşir, "Hepimiz her an özellikle ev kazaları iş kazaları ve trafik kazaları sebebiyle potansiyel bir engelliyiz. Şu an hissettiğimiz duyguyu aslında kaybetmemiz gerekiyor. Sürekli hatırda tutabilirsek empatiyi sağlayıp anlayabiliriz" dedi. 

Faruk Özlü de görme yetisinin çok önemli olduğuna vurgu yaparak, "Şu an hiç bir yere gidemem. Allah kimseyi karanlıklarda bırakmasın. Gerçekten çok zor bir durum" ifadesini kullandı. 

Dernek başkanı Nurullah Çelebi, AA muhabirine şunları söyledi: 

"Dernek olarak farkındalık yaratalım istedik. Onlar milletvekili adayları, inşallah olduklarında bu vatana millete ülkeye hizmet ederken engellileri unutmamaları gerektiğini, kafalarının bir tarafına değil her tarafında olması gerektiğini hatırlatmak için, unutmamaları için böyle bir etkinlik yapmayı düşündük. İnşallah etkili olmuştur."

 AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.