Süper Lig Ekibini Şok Eden Saldırı!

Süper Lig Ekibini Şok Eden Saldırı!
Balıkesir'de konakladığı otelde saldırıya uğrayan Kayseri Erciyesspor kafilesinde Vleminckx'in, gözünün altına darbe aldığı açıklandı.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasına Kayseri Erciyesspor deplasmanda Balıkesirspor'a konuk oluyor. Mücadele öncesi Balıkesir'den meydana gelen olay Kayseri Erciyesspor kafilesinde şok etkisi yarattı.

Kulüp başkanı Ziya Eren, yaptığı açıklamada, ligin 28. haftasında bugün saat 13.00’te Balıkesirspor ile oynayacakları maç için bu kentte bulunduklarını hatırlattı.

Konakladıkları otelde yapılan düğünde, gürültü dolayısıyla olaylar çıktığını anlatan Eren, şunları söyledi:

"Kalmış olduğumuz otelde düğün vardı. Gürültü saat 03.30’a kadar devam etti. Bizim teknik ekibimizden biri, düğün yapan grubu uyarmasına rağmen gürültüler artarak sürdü. Daha sonra damadı yolcu ediyorlarmış ama çok ısrarlı bir şekilde bizim örf, adet ve kültürümüze bağdaşmayacak şekilde otelin içinde grup halinde bağırmalar, çağırmalar, marşlar söylemeye devam edildi. İkaz etmemize rağmen alkolün etkisiyle küfür ettiler, futbolcularımıza saldırdılar, futbolcularımız da karşılık verdi. Çok nahoş, istenmeyen kötü bir olay yaşadık."

Kritik bir maç öncesinde yaşanılan olaydan dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirten Eren, "Futbolcumuz Vleminckx gözünün altına darbe aldı, diğer oyuncularımızda bir şey yok. Bütün futbolcular huzursuz, tedirgin. Biz yüzlerce deplasmana gittik, böyle nahoş, istenmeyen, kötü bir olay yaşamadık" diye konuştu.

Eren, olayı Türkiye Futbol Federasyonu’na bildireceklerini belirterek, saldırganlardan da şikayetçi olduklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.