'Siz Türkler Dinininizi En İyi Şekilde Yaşıyorsunuz'

'Siz Türkler Dinininizi En İyi Şekilde Yaşıyorsunuz'
"Siz Türkler dinininizi en iyi şekilde yaşıyorsunuz, Allah'a inancınız sonsuz" diyen Melo, farklı bir dine mensup olsalar da kendilerinin de aynı şekilde olduğunu söyledi.

Melo maçtan sonra çarpıcı açıklamalar yaptı! Gaziantepsporlu futbolcuların performansını imalı sözlerle değerlendiren Brezilyalı yıldız, sahala çabuk dönüşünü ise "Taraftar beni pitbull diye çağırıyorsa boşuna demiyor. Bu pitbull hemen sahaya dönmeliydi. Bunun sırrı Tanrı'nın bana verdiği güç" diye konuştu.

Melo'dan Gaziantepspor'a taş! 69 günlük bir aranın ardından lig maçında sahaya çıkan Melo, son dakikalarda dize getirdikleri Gaziantepspor'a imalı sözlerle yüklendi!
 
Gaziantepsporlu futbsolcuları tebrik ederek söze başlayan Brezilyalı oyuncu, "Her maçta böyle oynasalar şampiyonluğa oynarlardı" diye göndermede bulundu.
 
"HERKES UMUT GİBİ OYNASIN"
Maçtan önce takım arkadaşlarına "Bugün herkes Umut Bulut gibi oynasın" dediğini aktaran Melo, burada kastettiği şeyin teknik anlamda üst düzey olmasalar bile çok iyi mücadele etmek olduğunu vurguladı. Melo sahada böyle bir Galatasaray olduğunu da sözlerine ekledi.
 
"TARAFTAR BOŞUNA PITBULL DEMİYOR"

Melo, yaşadığı ciddi sakatlığa rağman 69 günde sahalara dönmesini ise Allah'a bağladı...

"Siz Türkler dinininizi en iyi şekilde yaşıyorsunuz, Allah'a inancınız sonsuz" diyen Brezilyalı yıldız, farklı bir dine mensup olsalar da kendilerinin de aynı şekilde olduğunu dile getirdi. Sahalara erken dönerken bu gücü Tanrı'dan aldığını belirten Melo, "Taraftar beni pitbull diye çağırıyorsa boşuna demiyor. Bu pitbull hemen sahaya dönmeliydi. Brezilya'ya tatile değil en iyi şekilde çalışmaya gittim. Bunun sırrı Tanrı'nın bana verdiği güç" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum