Yasin Öztekin: Şampiyonluğu İstiyoruz

Yasin Öztekin: Şampiyonluğu İstiyoruz
Galatasaraylı oyuncu Yasin Öztekin, "Bundan sonraki maçları kazanıp sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

Galatasaray’ın yetenekli kanat oyuncusu Yasin Öztekin, "Bundan sonraki maçları kazanıp sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında sahasında Gaziantepspor’u ağırlayan Galatasaray, sahadan 1-0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan genç kanat oyuncusu Yasin Öztekin, “Fenerbahçe’nin puan kaybettiği haftada kazanmak istiyorduk ve çok şükür kazandık. İlk devrede iyi başlamadık ve istediğimiz pozisyonlara giremedik. Kazandığımız için çok mutluyuz. Bundan sonraki maçlarda da iyi oynayıp, sezon sonu şampiyon olmak istiyoruz” dedi.

“HER ŞEYİN ÜSTESİNDEN GELİRİZ”

‘Rakiplerinizin sizden önce oynaması baskı mı oluşturuyor, artı motivasyon mu?’ şeklindeki soruya da Yasin, “Baskı oluşturmuyor. Bizim için çok da önemli değil. İster önde oynayalım, ister sonradan oynayalım. Biz büyük bir takımız ve her şeyin üstesinden gelebiliriz. Biz Galatasaray’ız karşımızda kim olursa olsun kazanmak için çıkıyoruz” diye konuştu.

Maça yedek başlamasına ilişkin yöneltilen bir soruya da genç oyuncu, şu yanıtı verdi:

“Hocaya her zaman saygı duyuyorum. Çok kaliteli oyuncularımız var. Hoca bugün başkalarına görev verdi ve onlar da ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Ben de sonradan girdim ve Allah’a çok şükür iyide oynadığımı düşünüyorum. Hocanın kararına saygı duyuyorum.”

“SNEIJDER BAMBAŞKA BİR OYUNCU”

Ligde her hafta liderin değişebileceğini ifade eden Yasin, “Her hafta lider değişebilir ama biz şampiyon olmak istiyoruz” dedi. ‘Sneijder’in yokluğunu aradın mı?’ sorusuna da yıldız isim, “Sneijder benim için bambaşka bir oyuncu ama bugünde Emre, Selçuk ve Melo da bana çok iyi pas attı” şeklinde yanıt verdi.

“TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU”

Taraftarların kendisine sevgi gösterisinde bulunmasına ilişkin ise Öztekin, “Hiç beklemediğim bir anda geldi. Çok mutlu oldum. Tüylerim diken diken oldu. Daha da çok hırslı. Kazanmak için sahaya girdim ve Allah’a çok şükür de kazandık” diye konuştu.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.