Obradovic Çok Sert Konuştu

Obradovic Çok Sert Konuştu
Zeljko Obradovic, TBL'de Efes'e 84-82 yenildikleri maça sarı-lacivertli taraftarların ilgi göstermemesinin kendisini üzdüğünü söyledi.

Fenerbahçe Ülker Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, Türkiye Basketbol Ligi'nde Anadolu Efes'e 84-82 yenildikleri maça sarı-lacivertli taraftarların ilgi göstermemesinin kendisini üzdüğünü söyledi.

Ülker Sports Arena'daki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Obradovic, hayatın iniş ve çıkışlardan ibaret olduğunu belirterek, "THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisinde sergilediğimiz güzel performanstan sonra Türkiye Ligi'ni döndük ve çok farklı bir tablo vardı" dedi.

Sırp başantrenör, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Taraftar adına da çok üzgünüm. Pazar günü, çok uygun bir maç saatiydi. Avrupa Ligi'nde elde ettiğimiz başarıdan dolayı hem takdir hem de destek vermek için çok güzel bir fırsattı. Gelenlere teşekkür ediyorum, gelmeyenler için de çok üzgünüm. Taraftarlardan, onlarla olan bağın ne kadar önemli olduğundan sürekli bahsederim. Bugün gelmemeleri acaba Türkiye Ligi'ne değer vermemeleri anlamına mı geliyor, bunu merak ediyorum. Herkes Fenerbahçe'ye her alanda saygı duyulmasını istiyor. O yüzden rakip kim olursa olsun her seferinde gelmeleri gerekiyor. Bu kulübün mü 25 milyon taraftarı var, neredeler  Bu beni gerçekten çok incitti, çok üzüldüm. Hiç unutmayacağım bir gün."

Fenerbahçe Ülker'in Avrupa'daki en iyi salonlardan birine sahip olduğunu vurgulayan Obradovic, "Fenerbahçe Ülker taraftarı bilmeli ki, Avrupa'da üst düzey takım olmak istiyorlarsa rakip kim olursa olsun takımın yanında olması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

''BAZI OYUNCULARI KADRO DIŞI BIRAKIRSAM ŞAŞIRMAYIN''

Karşılaşmayla ilgili değerlendirmelerde de bulunan Obradovic, "Maçın ilk bölümünde çok kötüydük. Çok fazla top kaybı yaptık. Maalesef oyuncularımızın bir kısmı maçta değillerdi. Benim için bütün müsabakalar önemli. Türkiye Ligi de benim için aynı önemi taşıyor. Liderliğimizi korumak istiyoruz. Önümüzde üç maçımız var ve liderliği korumak için elimizden geleni yapacağız. Sezon sonuna kadar da bazı oyuncuları kadro dışı bırakırsam hiç şaşırmayın. Avrupa Ligi'nde bazı hedefler olup, Türkiye Ligi'nde olmaması hiç iyi bir şey değil. Öyle düşünüyorlarsa ben de öyle hareket ederim" şeklinde konuştu.

"Hakemlerin genel yönetimiyle ilgili konuşmak istemiyorum" diyen sarı-lacivertli başantrenör, "Maçın son iki dakikasını izledik ve orada çok şey var. Sadece bir hakemle ilgili konuşmak istiyorum. Rakibimizin pota altında, en son topa kimin değdiğini görmek için pozisyonu videodan izlemek istedi. Top çok net bizdeydi, buna rağmen bu uygulamayı yapmasını anlayabiliyorum. Ancak aynı hakem, son pozisyonda hiç izlemeden topun Anadolu Efes'te olduğuna karar verdi. Top bizdeydi. Bu nasıl olabiliyor. Bunu sormak istiyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.