Albayrak: Artık Kolay Rakip Yok

Albayrak: Artık Kolay Rakip Yok
Abdurrahim Albayrak, galip geldikleri Gaziantepspor maçı sonrası, “Artık kolay rakip yok. 6 maçımız var. Hepsi zor olacak” dedi.

Galatasaray’da başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, galip geldikleri Gaziantepspor maçı sonrası, “Artık kolay rakip yok. 6 maçımız var. Hepsi zor olacak” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Galatasaray sahasında Gaziantepspor’u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından sarı-kırmızılı yönetici Abdurrahim Albayrak basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Maçın istatistiği hakkında bilgi veren Albayrak, “24 tane kaleye giden şutumuz var ama 85. dakikada golü bulabildik. O dakikaya kadar ne çektiğimizi Allah bilir. Önemli bir galibiyetti bizim için. Dün Fenerbahçe’nin puan kaybetmesinden sonra kazanmamız gereken bir maçtı. Dün toplantıda hocamızın bütün söylediklerini arkadaşlarımız sahada yerine getirdi ama gol vuruşlarında şanssız anlar yaşadık. Sağolsun Hakan Balta süper bir gol attı ve 3 puanı getirdi. Şimdi önümüzde perşembe ve pazartesi maçlarımız var. Teker teker gideceğiz” açıklamasında bulundu.

Fikstürle ilgili gelen bir soru üzerine Abdurrahim Albayrak, “Bütün herkes aynı şekilde oynayacak ve biz de işimize bakacağız. Şikayete gerek yok” yanıtını verdi.

Bugünkü galibiyetin önümüzdeki ay yapılacak olan başkanlık seçiminden daha önemli olduğunu söyleyen Albayrak, şehit olan savcı Mehmet Selim Kiraz’ın oğlu ve babasıyla maç izlediği ile ilgili gelen bir soru üzerine ise, “Hakkı amca da bizimle birlikteydi. Muhammet’i bütün maçlara götüreceğim. Elimden geldiğince o aileye her şeyi yapacağım” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.