Okan Buruk: Büyük Maçlarda Ezildik

Okan Buruk: Büyük Maçlarda Ezildik
Okan Buruk, Galatasaray mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Bu sezon bütün büyük maçlarda ezildik. Hakem hatalarının fazla olduğu bir sezon geçiriyoruz" dedi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Galatasaray mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Bu sezon bütün büyük maçlarda ezildik. Hakem hatalarının fazla olduğu bir sezon geçiriyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşan Gaziantepspor, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, “Son bölümde kaybetmek çok üzücü. İki takım arasındaki kadro farkı sebebiyle çok mücadele etmemiz gerekiyordu. Rakip kaleye doğru girişler yaptık. Üçüncü bölgeye girişlerde dikkatli olmamız gerekiyordu. İkinci yarıya güvenli başladık. Böyle bir rakiple oynuyorsunuz ve gol atmak gerekiyor. Galatasaray da çok net pozisyonlar kaçırdı. Onları da kutluyoruz. Oyuncularımız kendi mücadelelerin en maksimumunu verdi. Ligin içinde yeni oluşmuş bir takımız. Bu takımın 35 puanla ligi geçirmesi önemli bir şey. İki günümüzü taktik çalışmaya ayırıyoruz. Büyük yıldızlara sahip değiliz ama bütün oyuncularımız bizim için yıldız. Yabancı oyuncularımız da daha genç ve ligi yeni tanıyan ekipler. Erken değişiklik kurgumuzu bozdu. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bizim için iyi bir sezon oldu. Daha toplayacağımız çok puan var" diye konuştu.

“BÜYÜK MAÇLARDA EZİLDİK”

Hakem hatalarının fazla olduğu bir sezon geçirdiklerini dile getiren Buruk, “Bütün büyük maçlarda ezildik. Hepsinde bir şeyler yaşadık. Ben bu sezonu böyle kabul ediyorum. Hakem hataları fazla oldu. Biz bunları buraya göze alarak geliyoruz. Alışkanlık olunca farklı gelmiyor hatalar. Bizim de hatalarımız oldu. Çok fazla zaman geçirmeye çalıştılar. Melo’nun davranışlarını da tasvip etmiyorum. Düzen böyle gelmiş böyle gidiyor” ifadelerini kullandı.

“ŞEHİR TAKIMI SEVMİYOR”

Gaziantep şehrinin takıma fazla destek vermediğini dile getiren Buruk, sözlerini şöyle tamamladı:

“Şehir takımı sevmiyor ve destek vermiyor. 2-3 milyonluk bir şehirde 1,5 bine oynuyoruz. Biz desteği hiçbir zaman görmedik. İşimizin gereğini yapmaya çalışıyoruz. Gelecek yıllarda da şehirden kulübe büyük bir destek olacak gibi de gözükmüyor.”

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.