Soy­kı­rı­mın Al­tın­dan Pet­rol Çık­tı!

Soy­kı­rı­mın Al­tın­dan Pet­rol Çık­tı!
Bur­ma­’da ya­şa­nan Müs­lü­man kı­yı­mı­nın per­de ar­ka­sı­nı an­la­tan Bur­ma Müs­lü­man­la­rı Di­as­po­ra­sı Baş­ka­nı Nu­rul İs­lam, çok önem­li id­di­alar­da bu­lun­du.

Burma Müs­lü­man­la­rı Di­as­po­ra­sı Baş­ka­nı Nu­rul İs­lam, “A­ra­kan  böl­ge­sin­de çok zen­gin pet­rol kay­nak­la­rı bu­lun­du. Bu top­rak­la­rın bü­yük bö­lü­mü Müs­lü­man­la­ra ait­ti. Pet­ro­lü be­ra­ber iş­let­mek is­te­yen Hin­dis­tan, Bur­ma­’nın Bu­dist cun­ta hü­kü­me­ti ve iş­bir­lik­çi Ya­hu­di şir­ket­ler Müs­lü­man­la­rı ön­le­rin­de bir en­gel ola­rak gör­dü­ler. Müs­lü­man­la­rın top­rak­la­rı gasp edi­le­rek Bu­dist ra­hip­le­re ve­ril­di­” de­di.

NAR­KO­TİK KAR­DEŞ­Lİ­Ğİ!

Bur­ma­’nın, Bu­dist as­ke­ri cun­ta hü­kü­me­ti dö­ne­min­de dün­ya­nın en çok uyuş­tu­ru­cu üre­ten ikin­ci ül­ke­si ol­du­ğu­nu da kay­de­den İs­lam, “Bu ti­ca­ret Hin­dis­tan is­tih­ba­rat ör­gü­tü RAW, İs­ra­il is­tih­ba­rat ör­gü­tü MOS­SAD ve Çin is­tih­ba­ra­tı­nın de­ne­tim ve gö­ze­ti­min­de ger­çek­leş­ti­ri­li­yor. Nar­ko­tik gi­di­yor, pa­ra­lar ‘do­la­r’ ola­rak ge­li­yor. İşin da­ha önem­li nok­ta­sı ise bu üre­tim Bur­ma­lı Müs­lü­man­la­rın gasp edi­len top­rak­la­rın­da ger­çek­leş­ti­ri­li­yor. Ulus­la­ra­ra­sı hu­kuk­ta ‘ö­nem­li­’ bir so­run­la kar­şı­laş­ma­la­rı ha­lin­de su­çu Müs­lü­man­la­rın üze­ri­ne yı­ka­cak­la­rı­na da­ir önem­li du­yum­lar alı­yo­ruz. Bu ko­nu­da da Müs­lü­man­la­rın uzun va­de­de ken­di­le­ri­ne so­run çı­ka­ra­cak­la­rı­nı dü­şün­dü­le­r” şek­lin­de ko­nuş­tu.

‘BM HAREKETE GEÇMELİ!’

İSLAM, Burma’da yaşanan insanlık dramı ve askeri hükümetin kirli oyunlarına Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nin sessiz kaldığını vurgulayarak, “BM’nin raporları Myanmar hükümeti tarafından dikkate bile alınmıyor. BMGK’nin bir an önce bu soykırım ve kirli ticarete karşı harekete geçmesi lazım” ifadelerini kullandı.

BUDİST GENERALLERİ KANLI TİCARETİ!

ÜLKEDE uyuşturucu ve petrol ticaretinden askerlerin büyük gelirler elde ettiğini belirten İslam, “Bu kirli ticaretten küçük boyutta bir elit askeri tabaka oluştu. Hindistan gibi bazı ülkeler Arakan’da bu generallere lüks villalar inşa ediyor” diye konuştu.

Vahdet Gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum