PKK Yönetimi Kripto Ermeni

PKK Yönetimi Kripto Ermeni
'Derin Sol' kitabının yazarı Hakkı Öznur, PKK’nin içinde 300 kripto Ermeni'nin üst düzey yönetici olduğunu, 2 bin kriptonun da örgütün çeşitli kademelerinde görev aldığını söyledi.

Türkiye'deki kripto Ermenilerin artık kendilerini gizlemeye bile gerek duymadıklarını belirten Öznur, kriptoların kiliselerde vaftiz olup gerçek isimlerini kullandıklarını ifade etti. 

‘Derin Sol' isimli kitabı kaleme alan Araştırmacı-Yazar Hakkı Öznur, Türkiye'deki sol gruplar ve PKK/HDP içinde faaliyet gösteren kripto Ermenilere ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye'de Türklere düşman olan ve Ermenistan'ın çıkarlarını ülkemizde yoğun bir şekilde sürdürmeye çalışan bir kripto Ermeni lobisinin varlığına dikkat çeken Öznur, HDP ve PKK'nın içinde yuvalanan kripto Ermenilerin sayısal çokluğuna değindi.

MERKEZ ÜSSÜ HDP

PKK'nın içinde üst düzey yönetici olarak görev alan 300 kripto Ermeni'nin bulunduğunu ve 2 bin kripto Ermeni'nin de örgütün çeşitli kademelerinde yer aldığını dile getiren Öznur, "Türkiye’de kripto Ermeniler, HDP çatısı altında toplanmış, Ermeni ile PKK şer ittifakı HDP’yi kendilerine merkez üssü  seçmişlerdir. Ermeni Diasporası'nın HDP’ye neden açık destek verdiği bellidir" ifadelerini kullandı. 

 GİZLENMİYORLAR! 

Türkiye'de kripto Ermenilerin artık kendilerini gizlemeye bile gerek duymadıklarını söyleyen Hakkı Öznur, kriptoların Ermeni kiliselerinde vaftiz olup gerçek isimlerini kullandıklarını ve sıkça Erivan ve Tunceli'yi ziyaret ettiklerini anlattı.

SEÇİME KİLİTLENDİLER

7  Haziran seçimleri öncesi  bütün kriptoların harekete  geçtiğini ve  Türkiye'nin bu kriptolar meselesini halletmedikçe güvende olmayacağını ifade eden Araştırmacı-Yazar Hakkı Öznur, "Ortadoğu’da uygulanmaya çalışılan oyun, Türkiye’nin sokaklarına PKK açılımı, Dersim fitnesi, Ermeni fitnesi ile taşınmaya çalışılıyor" şeklinde konuştu. 

1970’LERDEN İTİBAREN...

Öznur, kripto Ermenilerin 1970’lerden itibaren TİKKO, TKP/ML Hareketi, Halkın Birliği, TKEP, MLKP, MKP, DHKP-C gibi sol örgütlerin de içinde aktif olarak yer aldığını kaydetti.

ERMENİLER, ÖLEN TERÖRİSTE ÜZÜLÜYOR

- PKK'nın kurucu kadrosu içerisinde yer alan ve örgütün Avrupa'daki yapılanmasını yürütürken 2013'te Paris'te ölen Sakine Cansız'ın PKK içinde yuvalanmış kripto Ermeni olduğunu kaydeden Öznur, "Ermeni gruplar, Cansız'ın ölümünden büyük bir üzüntü duymuş. Ermeni kiliselerinde anma toplantıları, ayinler düzenlemiş ve Cansız için bildiriler yayınlamışlardır" diye konuştu. Öznur, KCK eş Başkanı olan Hülya Oran'ın da kripto Ermeni olduğu söyledi.

Vahdet Gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum